Citat:
Citat:
onda rađe uzmi envidiju jer je nesto bolja u OpenGL aplikacijama
Baš suprotno Nvidija je otišla jaaaaaaaaaaaaaaaako vrit, ATI rulez. Još i s obzirom na cijenu
Sorry ali fakat je ATI otišao puno dalje.
2 Branimir: za colina ti je baš potrebno jako čudo recimo poput Ati 4870x2

puno RAMA i to ddr2 jer ima nižu cijenu i niže latencije.
Preporuka: gledaj po Colinu ovo ostalo bude se vrtilo samo po sebi ako se i Colin vrti

Slažem se, ali djelomično

, imam 20" monitor i 3870 PCS DDR4 i CMR Dirt se vrti na 1680x1050 na max detaljima bez imalo trzanja
A istina je, ATI-eva grafika je zadnjih godinu debeelo napredovala i sada u odnosu na Nvidiu je puuno isplativija i bolja u svakom pogledu, mada ja oduvijek preferiram ATI, a sva mržnja prema Nvidii je počela sa njihovom totalno promašenom i ni sa čim kompatibilnom (iskusniji informatičari, a igrači pogotovo znati će o čemu je riječ) serijom MX400/MX440, jer stvarno grafička nije radila s ničim skoro bez problematike. A tek prije par godina kad je izašla 'slavna' 8800 GTX i frend je kupi odmah za 5000+ Kn, malo zatim izađe (meni osobno) najdraža i najbolja simulacija/arkada vožnje Test Drive Unlimited i sve do izlaska prvog patcha za TDU igra nije radila uopće ili je radila pa izbacivala van...
A i što se tiče spomenute 4870x2, ajme ajme

, frend je nekidan zamijenio 2900XT za 4870x2, pa to je ludnica od grafičke, zasad totalno neiskoristivih mogućnosti jer sve igre rade na max detaljima sa max postavkama AA i AF i ni malo ne pokazuje nikakve znakove slabosti...