Baš jutros kad sam posumljao kako je vrijeme da nazovem Švedsku i provjerim pošiljku koja je poslana prije 17 dana, kad ono barba poštar donosi dobru vijest. Imate dvije pošiljke iz TURSKE
KAKO IZ TURSKE.
Triba sam dobit iz Švedske...i nakon provjere normalno stiglo je iz ŠVEDSKE...a on još komentira. Kako sam ja to mislija iz TURSKE...
Morao sam odmah platit troškove carine 348,11 kn x 2 jer je došlo u dvije kartonske kutije nije bilo mogučnosti slanja u jednoj pošiljci radi težine.
I onda je stiglo svečano raspakiranje pošiljke
Sve je to brižno zapakirano i mogu reći bez ogrebotine a došlo iz Švedske - poštom
Moja prva impresija.
Izuzetno kvalitetna materijal i filigramska izrada.
Imao sam blagu sumlju
Šta ako!!!
Pomislija sam muko moja koje cjevurine.
koji je ovo promjer, izgleda kao ispuh od FAPA
Nemojte se čudit, meni je zeleni tapet na podu garaže zato i jesu kvalitetne slikice. E da... ali nekako lončići su mi djelovali
muški, pa logo TME onako diskretno a bode u oči. Vrtim, okričem...gledam...kucam...djeluje mi High Quality Product. Nedoumica me razdire taman završija sa ručkom : Iša bi malo ispeglat krevet...nisam izdrža
odmah sam odletija na montažu.
Majko moja
koji bezveznjaci, totalni idioti. Dok su skidali stari auspuh, frajer uzeja BOSH frejzericu sa brusnom pločom kao krugli stol i krenija kidat cijev između prednjeg i zadnjeg lonca (vareni spojevi tvornički) varnice na sve strane a NOVE FELGE i GUME. U trenu sam skočija i zaustavija ga. Maaa šta radiš čoviče, ajme ajme šjor imamo električnu pilu. PA SAD NEKA MI NETKO KAŽE DA NEKAD NIJE DOBRO BIT U SERVISU. I dok ovo pišem turbina mi je napumpala tlak samo tako, a možete zamislit kako mi je bilo gledajuči
Chicken brain...
Onako več napola izgrintan
nekako se bližio kraj...sve je dolazilo na svoje mjesto bez ikakvih
poteškoča. TME je napravio odličan posao nikakvih problema (easy way), nosači, kutevi cijevi, promjeri sve štima... ama baš sve
Tek lagano podešavanje dvaju topova od po 70 mm, malo ljevo desno, malo vani i gotovo
Djeluje više nego dobro
Zabrujao je nevjerovatno dubokim bassssommm. Nema dernjave, osječam blage vibrirajuče frekfence, kazaljka skače na 3000 RPM kao ošinuta, trottle response - prihvačanje gasa značajno bolje, sound je odličan dubok snažan, osječate da je motor prodisao. Bez obzira šta nije turbo itekako osjetite potencijal motora, imate osječaj kao da mu je to trebalo....od 3500 do 6000 RPM to je kao ZG - filharmonija. Morao sam otvorit prozor -
pa to je VOLVO - 5 cylinders rapsody. Napokon da imam sensi vožnje. Čini mi se da motor odiše snagom, definitivno su bolja ubrzanja, neznam koliko ali se osjeti.
Da sam pogriješio rekao bi MEA CULPA šteta kuna- papak jedan lipo su te naguzili. Netko je spomenija neki REMUS, SEBRING...pa je netko također spomenuo nekog našeg auspuh tjunera ma dajte ljudi ...za ovako vrhunski proizvod, i još napravljen samo za VOLVO- i to od VOLVO priznate tjuning kuče za ukupnu cjenu (trasport, carina, montiranje) 4150 kuna.Ja mislim da je to GOOD DEAL.
TME - PALAC GORE