c/p
Nažalost nemogu reći da sam baš preponosan vlasnik volva jer probleme koje ja imam sa tim autom... Katastrofa!!!
Imam Volva S60R, 2003. g., mislim auto ide ko blesav, drži se ko priljepljen, i skidam mu kapu do poda za to, ali kaj se meni događa, kakve ja kvarove imam na tom autu!?
evo liste:
1. 3000 km - promjena ležaja mikroremena jer je "ševeril" ko pijana kokoš, u biti se rasipal
2. 7000 km - krepala je pumpa goriva, rekli mi u servisu da je zbog goriva, pa i makar sada više ne vjerujem u tu teoriju
3. 12000 km - PROMJENA KOMPLETNOG MOTORA, al pazite zbog koje nebuloze, jer se odlomio komadić neke plastike na zupčaniku koja je zašla pod
zupčasti koji je zbog toga preskočio i ode motor u... sva sreća auto je radio na mjestu u leru!!!
4. 25000 km - otišal je sensor abs-a zbog kojeg sam ostal bez kočnica, to mi se dogodilo na 80km/h i nije bilo nikog ispred mene, jer da sam bil u gradu
zabil bi se u nekoga samo tako!!!
5. 40000 km - moj PRVI REDOVNI SERVIS, pazite na 40.000 km, strava
6. 43000 km - počeo mi zujati zadnji diferencijal koji je promijenjen pod garancijom
7. 46000 km - počela mi fućkat turbina, čuje se siktanje kad pustim gas, kao ležaj, prijavio sam kvar servisu, al oni mi tupe da to nije ništa, a serviser
turbina, koji mi inače servisira turbine na strojevima i kamionima mi govori da se to čuje ležaj i da još malo pa bi turbina mogla riknut
8. 48000 km - otišal mi je ležaj na servo pumpi, mikro remen ne prenosi vrtnju kako treba na alternator koji zbog toga ne puni dovoljno akumulator zbog
čega ostajem učestalo bez struje, i tako 3 tjedna dok čekam novu pumpu žicam ljude po prakingu da mi posude malo struje za moj 512.000
kn vrijedan auto, sramota
9. 51000 km - krepao mi je mobitel u autu, zove i uspostavi vezu, al niti ja išta čujem niti mene netko čuje
10. 53000 km - redovito mi, svaki drugi, treći, četvrti dan, javlja grešku na žarulji za parkirno svjetlo, a sve rade normalno
11. senzor kiše sere od prvog dana, kada lagano pada kiša, par puta briše normalno i onda poludi i počne brisat kao da pada najveći pljusak na svijetu
Eto to je lista kvarova do sada, pa vi prosudite da li bi trebao biti ponosan vlasnik. Kada sam ga kupio mislio sam, to je to, VOLVO je ipak prestižna marka, kvaliteta nije upitna, itd., itd., a još je i pila, 300KS, 4x4 i to.
_________________ Kad već mora biti onda nek bude Volvo
|