Sada je: pet stu 01, 2024 5:35 am.

Vremenska zona: UTC+01:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 4 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: sri sij 20, 2010 10:09 pm 

Volvo XC 90 D5 AWD, geartronic, god proizvodnje 2003, prva registracija 05/2004, 147000 km. Full oprema osim kože. (el. podešavanje sjedala i retrovizora, bi xenon svjetla ...), u sustavu PDV-a.
Na 145000km promjenjen je mjenjač iako je po diagnostici mogao još dugo voziti do zamjene.
Boja tamno plava metalic.
Ukratko - auto je u izvrsnom stanju, redovito održavan i servisiran. Novi mjenjač je na jedan način poklon kupcu. Na 130000 km izmjenjene su kočnice i stražnji amortizeri. Ukratko osim redovitog servisa ne nazire se znatniji trošak održavanja u sljedećih par desetaka tisuća km.
Svidio mi se novi XC 60, pa se eto teška srca odlučih na prodaju. :)
Cijena je 23000 Eur (PDV uključen).
Privitak:
DSC00190.JPG
DSC00190.JPG [ 68.88 KiB | Pogledano 2193 puta. ]

Vrh

PostPostano: čet sij 21, 2010 2:58 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Volvo XC 90 D5 AWD, geartronic, god proizvodnje 2003, prva registracija 05/2004, 147000 km. Full oprema osim kože. (el. podešavanje sjedala i retrovizora, bi xenon svjetla ...), u sustavu PDV-a.
Na 145000km promjenjen je mjenjač iako je po diagnostici mogao još dugo voziti do zamjene.
Boja tamno plava metalic.
Ukratko - auto je u izvrsnom stanju, redovito održavan i servisiran. Novi mjenjač je na jedan način poklon kupcu. Na 130000 km izmjenjene su kočnice i stražnji amortizeri. Ukratko osim redovitog servisa ne nazire se znatniji trošak održavanja u sljedećih par desetaka tisuća km.
Svidio mi se novi XC 60, pa se eto teška srca odlučih na prodaju. :)
Cijena je 23000 Eur (PDV uključen).
Privitak:
DSC00190.JPG

Bok, može malo više o xc-u, koji vlasnik, gdje je servisiran i kupljen, tj. gdje se vozilo može provjeriti, da li je bilo kakvih karambola, ili kakvih drugih problema osim mjenjača? Koja slika iznutra, da li na autu sve radi, da li su mjenjani diskovi ili samo pločice,. i kada je radjen veliki servis remenja, i u kakvom su stanju gume.

molim i kontak telefon hvala

Bela

Vrh

PostPostano: čet sij 21, 2010 11:39 pm 

Ja sam drugi vlasnik. Auto je kupljen preporukom CVB-a koji ga je novog prodao prvom vlasniku, koji je usput budi rečeno stariji fin gospodin koji je auto uredno servisirao. Auto nikad nije bio udaren (sve je to provjereno putem broja šasije). Što se tiče kočnica mijenjani su zadnji diskovi i sve pločice, te stražnji amortizeri. Po pitanju mjenjača sad su svi puni teorija što valja, a što ne, te kako sam mogao i jefitnije proći. (btw, račun je bio 32000 kn). Na kraju balade (nitko mi to nije rekao niti preporučio u servisu), izgleda da je po tvorničkim parametrima izmjena ulja u mjenjaču predviđena na 140 ili 150 tisuća km, a realno bi ulje trebalo mijenjati barem jednom ili dvaput u tom rasponu kilometraže. I tako dođe do naznake kvara i što da čovjek radi nego da plati i šuti. Ovi iz Švedske i Austrijanci su me lagano otpilili bez imalo razumijevanja kad sam tražio barem iscrpno pojašnjenje kako da se na autu koji reklamira slogan "for life" takav kvar dogodi na 145000 km. O good will opciji nije bilo ni spomena.
No dobro, to je nažalost bila epizoda koju je najbolje zaboraviti, jer zadovoljstvo vožnje XC-a 90 i količina prostora u njemu kompenzira ostalo. Bilo kako bilo, auto je sad u besprijekornom stanju u kakvom je oduvijek bio, a gore navedeno je napravljeno u cilju mirnog sna i zadovoljstva kako mog osobnog, tako i budućeg vlasnika.
Zimske gume su nove, a ljetne su za još 1 do 1 i pol sezonu.
Kontakt telefon je 091 4711 327. Fotografije šaljem mailom kad se čujemo. LP

Vrh

PostPostano: pet sij 22, 2010 9:01 am 
član VKH
član VKH

Hvala , sve prosljeđeno frendu kojeg auto zanima.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 4 posta ] 

Vremenska zona: UTC+01:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: