Citat:
2 half:
Za AC konzolu ti pišeš da nakon skidanja 3 velika regulatora za tempereturu i smjer puhanja, da treba odšarafiti 2 križna koja ja nemam, ja kad skinem te regulatore ispod njih je tanka fina zelena folija i nisam se usudio po njima dirati da ne punu ??? Možda su ispod toga ???
Kod mene je onak kak vidis na fotkama. Velis da je ta zelena folija tanka. Kaj se kroz nju nemreju vidit ili napipat ta 2 krizna serafa???
A, na zalost ne bi bilo nis cudno da je kod tebe nekaj drugacije.... BTW, AC ti je rucni ili automatski?
Ako ti je automatski onda je drugacije. Mislim da tako pise u mojem DIY uratku...
Citat:
Konzolu sam kako si napisao sve odšarafio ali se ne da dic, nisam skužio kako to ju podici da izadje van ispod šoferšajbe, to izdaje samo lijevastrana onda, a kaj je s desnom, kaj se ne ošteti cockpit ploča na pregibu od ladice za rukavice prema airbagu suvozača ???
Da, kao sto se vidi na fotkama dovoljno je odserafiti samo lijevu stranu i nema veze kaj suvozacki airbag ostane ustekan (samo je bitno da se odspoji akumulator. I ja sam se bojao da bi se mogla ostetiti cockpit ploca na pregibu od ladice, ali ploca je super kvalitetna i kod mene nije bilo bas nikakvih posljedica nakon zahvata. Probaj dobit feeling kad gledas fotke kolko sam ju digo - fotka 5 i 5a.
Samo polako i sigurno