Citat:
Kod nas več sam čuo od nekoliko ljudi, da su negdje pronašli Recall za svoj auto. Ali ih na ovlaštenom servisu nisu obavijestili. Oni su sami morali iči na servis i zatražiti, da im se nešto zamijeni.
Nažalost ponekad je problem sa serviserima što su lijeni i neda ima se nazvati stranke u servis i odraditi akciju, ali trenutno ih stiskamo 100% da se sve odradi u najkraćem mogućem roku, a druga stvar, riješavamo stvari sa agencijom koja bi obavještavala stranke ( to će startati vrlo brzo ) samo opet od tih ljudi koji su prodali aute trebamo dobiti baze podataka o kupcima te onda od kupaca tražiti odobrenje za služenje njihovim podacima u tu svrhu.
Inače po statistikama koje se vode u tehničkoj službi u Švedskoj koja prati prijave problema i popravke u garanciji, kvaliteta Volvo vozila raste sa obzirom na prethodne godine, samo kaj se to prije nije se za to znalo, nije se toliko ljudi služilo internetom ( npr. da nema ovog foruma koliko od vas bi znalo za taj problem

)
Ovo nisam napisal da štitim Volvo nego samo iznosim činjenice, sa druge strane ja bi bio triput sretniji da nema na Volvu problema ( život bi mi bio mnogo lakši ), a sve stranke Volva kad im se pokvari uletavaju sa spikom koliko je to skup auto i
kako se to može dogoditi na takvom autu......... a gdje to piše ako je nešto puno plačeno da se to nemože pokvariti, dakle svi mi i oni bi terbali biti svjesni činjenice da kupujemo tehničku robu koja kao takva nije nepokvarljiva..
Znam da bude sad, a kak se prije ( primjer ) 10-15 godina auti nisu tak kvarili , a kaj se je moglo na njima pokvariti sve je bilo čista mehanika... i sa obzirom koliko su toga imali bili su relativno skupi.