Sada je: sub lip 21, 2025 9:21 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 19 postova ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pon ožu 10, 2008 8:40 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
mozes ljepit bez problema, samo uzmes bolje ljepilo. Ovaj gres nisam siguran al mislim da ces morat rezat pilom il fleksericom. Uzivaj ;)

Vrh

PostPostano: pon ožu 10, 2008 8:54 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Citat:
Da ne otvaram novu temu može moje pitanje ovdje:

Interesira me ako se postavljaju nove pločice na pod, da li je potrebno razbijati stare ili se mogu nove postaviti na stare koje su ravne i čitave, a zamjena se vrši iz čisto estetskih razloga :?

Kolika je cca cijena postavljanja pločica, radi se o 25m2, da li se pločice od poliranog gresa mogu rezati kao keramičke ili ih je potrebno piliti :?:
Ako imaš dovoljno visine, tj da ti neće smetati za vrata ili sl. može se komotno stavljati pločica na pločicu. Znam da tvornica Mapei ima ljepilo baš za tu namjenu. Vjerovatno može i obično fleksibilno sa pripremom podloge nekim primerom.
Cijena postavljanja se kreće oko cca 10-12 ojra/m2. (pa i više, ali nekad se ne isplati uzeti jeftinog majstora)
Gres pločice se mogu rezati i ručnim aparatom za rezanje, pod uvjetom da nije iz Peveca za 99kn i da majstor tu i tamo promijeni onaj dijamantni kotačić. U suprotnom ne pucaju kako ti hoćeš nego kako ona hoće.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet ožu 21, 2008 7:09 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mercedes e550
Nažalost sa malim zakašnjenjem mogu ti reć da moja firma radi krovnu konstrukciju od drvene rezane građe sa svim potrebnim radovima:
-rezanje građe, zaštita drvocidom, postavljanje
-pokivanje krova daskom 2,5cm također zaštita drvocid
- lepenjka
-letve 8x5,
-tervol vuna 5cm
-paropropusna folija
-letve 3x5
-crijep Tondach Continental
45€/m2 + pdv
Ugradnja krovnih otvora bi bila po satu radnika cca 1-2h/otvoru.
Za velux otvore dobiješ uputstvo i samo slijediš upute i bez problema ih sam postaviš samo dobro pripaziti na limove i ništa ne priskakati ako hoćeš uštedjeti tu sigurno možeš jer su to cijene malo paprene.
A pitanje je da li je tu i uređenje tj."fini radovi" šta sve uključuje ta ponuda odnosno šta je sve u troškovniku ako ga imaš?
Kakav je pristup kolika je visina kako za skelu da li je moguća viseća skela ili mora biti cijevasta skela radi zaštite radnika?

Vrh

PostPostano: uto ožu 25, 2008 10:19 am 
Veteran
Veteran

Hvala na savjetima, ali moram spomenuti da je udarni čekić odradio svoj dio posla i uredno skinuo 25m2 pločica pa onda opet toliki sloj ljepila.
Gres pločice se daju rezati nožem za keramiku, jedino je oko štokova radila fleksa. :wink:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 19 postova ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: