Citat:
Citat:
trenutačno nemaju mogućnosti davati takav popust a interes članova je da ako već moraju platiti zašto ne platiti onima koji će jedan dio novaca vratiti u klub, a klub će onda te novce potrošiti na članove (majce, kape roštilji i sl).
Ivane, jel ti radiš za njih ili si zbilja naivac? Sva osiguravajuća društva imaju mogućnosti i mogu davati i daju razne popuste, a pogotovo nekoj grupi koja bi im donjela nekoliko stotina vozila. Ako se ima interesa onda nek klub ide u tom smjeru i kontaktira sve osiguravatelje pa da vidimo šta se može izvući, ali meni se sve čini da je vas 3 koji radite u ime cijelog kluba koji sad broji blizu 100 članova nekako malo, i za iole ozbiljniji nastup bi trebalo malo proširiti krug klupskih volontera, nemrete vi stizat sve a ima puno područja na kojima bi trebalo poraditi.
sorry kaj ti nisam odmah odgovorio bio sam odsutan od kompa (pa tako i foruma).
nisam baš neki veliki naivac (bar se nadam:), nego jednostavno ne želim ulaziti s nikim u rasprave tipa šta bi bilo kad mi mi nešto onda bi oni mogli ovo i ono, previše sam se puta opekao (slažem se s tobom za 100 automobila ali šta ako dođu 3

). znam da se uvijek može iskombinirati neki popust za članove ili neke benificije ali stvar je ta da mi kao klub moramo baciti neku brojku. Kad nabacimo mi brojku onda možemo dalje razvijati priču, benificije i popuste za članove.
dobro si rekao za volonterstvo, mi jednostavno nemožemo pokriti cijelo područje ali ljudi koji su voljni pomoći klubu s nekom idejom neka je predlože i odrade (naravno uz našu pomoć). bilo je nekih prijedloga koji su bili na forumu ali ljudi se nisu pokrenuli. mi tupimo cijelo vrijeme da je ovo NAŠ klub, ne naš od ivana, dugog i nenada, nego od svih članova !!!!!! neću više o ovome jer samo malo OT
@marko-svibje: ako se nevaram Helios spada u Vienna insurance group
@zg0690: kak misliš da je Volvo u najmanje rizičnoj skupini

, šta se ne određuje rizična skupina po mjestu stanovanja (ZG,ST,VŽ i sl.)