Sada je: ned lip 22, 2025 7:33 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 55 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća

Da li želite prijeći u Helios osiguranje?
DA ! 42%  42%  [ 11 ]
NE ! 58%  58%  [ 15 ]
Ukupno glasova: 26
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: uto ožu 25, 2008 8:24 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
Mislim da je jasno kak ja glasam ,jer kak veli i Zlaya i krvi ak treba :!:

Volvo for Life

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto ožu 25, 2008 8:40 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Citat:
Ja sam za ako mogu prenijeti 50% popusta sa postojeće police osiguranja.
To se podrazumijeva (ako nemaš malus zbog neke saobraćajke)

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto ožu 25, 2008 8:50 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Citat:
Citat:
trenutačno nemaju mogućnosti davati takav popust a interes članova je da ako već moraju platiti zašto ne platiti onima koji će jedan dio novaca vratiti u klub, a klub će onda te novce potrošiti na članove (majce, kape roštilji i sl).
Ivane, jel ti radiš za njih ili si zbilja naivac? Sva osiguravajuća društva imaju mogućnosti i mogu davati i daju razne popuste, a pogotovo nekoj grupi koja bi im donjela nekoliko stotina vozila. Ako se ima interesa onda nek klub ide u tom smjeru i kontaktira sve osiguravatelje pa da vidimo šta se može izvući, ali meni se sve čini da je vas 3 koji radite u ime cijelog kluba koji sad broji blizu 100 članova nekako malo, i za iole ozbiljniji nastup bi trebalo malo proširiti krug klupskih volontera, nemrete vi stizat sve a ima puno područja na kojima bi trebalo poraditi.
Slažem se, trebalo bi skupiti informacije iz više kuća svakako, iako mi je osobno svejedno i svake godine mijenjam osiguravatelja. Kako je to tržište kao i svako drugo, mora biti i različitih ponuda za GB. Klupska korist je i moja osobna korist (kao člana kluba, makar to bilo pola lepinje sa okusom ćevapa jednom godišnje), tako da što se mene tiče, što bolje za klub ... :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri ožu 26, 2008 10:39 am 
član VKH
član VKH

Vozi: XC60
Citat:
Citat:
trenutačno nemaju mogućnosti davati takav popust a interes članova je da ako već moraju platiti zašto ne platiti onima koji će jedan dio novaca vratiti u klub, a klub će onda te novce potrošiti na članove (majce, kape roštilji i sl).
Ivane, jel ti radiš za njih ili si zbilja naivac? Sva osiguravajuća društva imaju mogućnosti i mogu davati i daju razne popuste, a pogotovo nekoj grupi koja bi im donjela nekoliko stotina vozila. Ako se ima interesa onda nek klub ide u tom smjeru i kontaktira sve osiguravatelje pa da vidimo šta se može izvući, ali meni se sve čini da je vas 3 koji radite u ime cijelog kluba koji sad broji blizu 100 članova nekako malo, i za iole ozbiljniji nastup bi trebalo malo proširiti krug klupskih volontera, nemrete vi stizat sve a ima puno područja na kojima bi trebalo poraditi.
sorry kaj ti nisam odmah odgovorio bio sam odsutan od kompa (pa tako i foruma).
nisam baš neki veliki naivac (bar se nadam:), nego jednostavno ne želim ulaziti s nikim u rasprave tipa šta bi bilo kad mi mi nešto onda bi oni mogli ovo i ono, previše sam se puta opekao (slažem se s tobom za 100 automobila ali šta ako dođu 3 :roll: :?: ). znam da se uvijek može iskombinirati neki popust za članove ili neke benificije ali stvar je ta da mi kao klub moramo baciti neku brojku. Kad nabacimo mi brojku onda možemo dalje razvijati priču, benificije i popuste za članove.

dobro si rekao za volonterstvo, mi jednostavno nemožemo pokriti cijelo područje ali ljudi koji su voljni pomoći klubu s nekom idejom neka je predlože i odrade (naravno uz našu pomoć). bilo je nekih prijedloga koji su bili na forumu ali ljudi se nisu pokrenuli. mi tupimo cijelo vrijeme da je ovo NAŠ klub, ne naš od ivana, dugog i nenada, nego od svih članova !!!!!! neću više o ovome jer samo malo OT :D

@marko-svibje: ako se nevaram Helios spada u Vienna insurance group :wink:
@zg0690: kak misliš da je Volvo u najmanje rizičnoj skupini :roll: :?: , šta se ne određuje rizična skupina po mjestu stanovanja (ZG,ST,VŽ i sl.) :?:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri ožu 26, 2008 2:14 pm 
.
.

Citat:
@zg0690: kak misliš da je Volvo u najmanje rizičnoj skupini :roll: :?: , šta se ne određuje rizična skupina po mjestu stanovanja (ZG,ST,VŽ i sl.) :?:
Da, prema starim cjenicima koje je država određivala. Pošto se od ove godine uvodi liberalizacija svako osiguranje može izraditi svoj cjenik. Mi smo ga jedini dali HANFA-i na odobrenje (i čini mi se generali..). Kod nas se određuje prema marki vozila i starosti vozača i još nekih kriterija (između ostalog i mjesta stanovanja)... uglavnom, meni će obvezno osiguranje biti jeftinije skoro 15% (ovo nema veze što sam zaposlenik). Slična stvar je i sa kaskom... za Volvo ispada puno jeftinije nego prema starom cjeniku.

Ne znam koliko su ostali skužili, ali uglavnom ova suradnja se može dogovoriti na principu provizije (tj. marketinške naknade), znači za svaki auto koji se osigura preko VKH-a, klub dobiva postotak provizije te police. I ne moraju se osiguravati samo automobili, mogu i stanovi i kuće čak i jahte... za što se obično daju veće "provizije"...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri ožu 26, 2008 2:36 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Citat:
Da, prema starim cjenicima koje je država određivala. Pošto se od ove godine uvodi liberalizacija svako osiguranje može izraditi svoj cjenik. Mi smo ga jedini dali HANFA-i na odobrenje (i čini mi se generali..). Kod nas se određuje prema marki vozila i starosti vozača i još nekih kriterija (između ostalog i mjesta stanovanja)... uglavnom, meni će obvezno osiguranje biti jeftinije skoro 15% (ovo nema veze što sam zaposlenik). Slična stvar je i sa kaskom... za Volvo ispada puno jeftinije nego prema starom cjeniku.

Ne znam koliko su ostali skužili, ali uglavnom ova suradnja se može dogovoriti na principu provizije (tj. marketinške naknade), znači za svaki auto koji se osigura preko VKH-a, klub dobiva postotak provizije te police. I ne moraju se osiguravati samo automobili, mogu i stanovi i kuće čak i jahte... za što se obično daju veće "provizije"...
vrlo vrlo zanimljivo :!: :!: :!:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri ožu 26, 2008 5:07 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Citat:
dobro si rekao za volonterstvo, mi jednostavno nemožemo pokriti cijelo područje ali ljudi koji su voljni pomoći klubu s nekom idejom neka je predlože i odrade (naravno uz našu pomoć). bilo je nekih prijedloga koji su bili na forumu ali ljudi se nisu pokrenuli. mi tupimo cijelo vrijeme da je ovo NAŠ klub, ne naš od ivana, dugog i nenada, nego od svih članova !!!!!! neću više o ovome jer samo malo OT :D
Sorry na oftopiku sad, al ovak nebu nikad niš od toga. Potrebit je jedan sastanak šireg broja članova di bumo se dogovorili što bi trebali gurat i onda odmah podjelili područja onima koji hoće ili onima koji izvuku najkraću slamku ;) Neki nemaju vremena ni za sebe, neki imaju za dvoje, sve je stvar dogovora. I onaj dućan isto ;) Poslovođu već imamo, jel tak Boris?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri ožu 26, 2008 6:06 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:
Sorry na oftopiku sad, al ovak nebu nikad niš od toga. Potrebit je jedan sastanak šireg broja članova di bumo se dogovorili što bi trebali gurat i onda odmah podjelili područja onima koji hoće ili onima koji izvuku najkraću slamku ;) Neki nemaju vremena ni za sebe, neki imaju za dvoje, sve je stvar dogovora. I onaj dućan isto ;) Poslovođu već imamo, jel tak Boris?
Ruka satanci se konstantno događaju i konstatno jedni te isti ljudi dolaze isprike pojedincima koji se pojave tu i tamo, isto tako jedni te isti ljudi se bore za ovaj klub i guraju ga , pa daj nešto konkretno kako ti je Nuc naveo pa idemo u akciju od pričanja nema ništa, izjasni se i idemo nema okolišanja a rukovdstvo kluba će reć svoje, mislim nevidim smisao svega ovog, umjesto da se pozdravi ovakva ideja i konkrertan potez odmah se sasječe, nitko nikog ne tera u vatru, pa ak imate šta pametnije idemo s konkretnim pridjedlogom, osobno podržavam svaku akciju gdje klub ima korist tako je po mom ova hvale vrijedna a od viška glava ne boli, od manjka bogami znamo svi.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri ožu 26, 2008 6:37 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
znam ja da se događaju sastanci, ali su kafanskog karaktera, uz grah s kobasicama-takvi sastanci me ne interesiraju nit mislim dolaziti na njih, ovo sa skupštinama-ajde de međutim ja sam unaprijed rekao da jako teško nalazim vremena i da ću jako teško moć prisustvovati tako nečemu zbog obaveza. Ako sam dobro shvatio, ljudi dolaze na te sastanke, pa pokrenite se onda i pomozite upravi, preuzmite dio angažmana na sebe. Ajd vi imate zanimaciju sa tim stritrejsom, ali postoji široko područje di bi klub nešto mogao iskamčiti kao udruga.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri ožu 26, 2008 6:57 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
znam ja da se događaju sastanci, ali su kafanskog karaktera, uz grah s kobasicama-takvi sastanci me ne interesiraju nit mislim dolaziti na njih, ovo sa skupštinama-ajde de međutim ja sam unaprijed rekao da jako teško nalazim vremena i da ću jako teško moć prisustvovati tako nečemu zbog obaveza. Ako sam dobro shvatio, ljudi dolaze na te sastanke, pa pokrenite se onda i pomozite upravi, preuzmite dio angažmana na sebe. Ajd vi imate zanimaciju sa tim stritrejsom, ali postoji široko područje di bi klub nešto mogao iskamčiti kao udruga.
Hebiga Ruka nećeš ti, neće Pero, neće onaj i tako to ide, na zadnjoj skupštini bilo nas je mislim max 20 i to sam puno rekao, svi mi imamo obaveza pa nije mi jedini prioritet VKH u životu ali ako mogu pomć pomoći ću za neke stvari i netreba vrijeme dovoljno je dobra volja pa i podržka, al mislim da smo otišli previše daleko od teme ,,,,,,,

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet tra 04, 2008 11:52 am 
član VKH
član VKH

halo ljudi, da malo obnovim temu,

pa nije moguće da postoji samo 14 članova/forumaša koji su dali svoj glas!!!
ima nas kao 70-tak u klubu i tko zna koliko forumaša, pa ljudi dajte svoj glas, jer će poslije biti joooj kaj nam nisi rekel :!: :!:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet tra 04, 2008 12:02 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Ja bi glasal i više puta, al neda :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet tra 04, 2008 12:32 pm 
Veteran
Veteran

Možda je ostatak neodlučan :lol: , trebalo je postaviti i tu opciju u anketu.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet tra 04, 2008 1:48 pm 
.
.

Mislim da je ova tema krenula krivo otpočetka. IMHO, mislim da bi uprava VKH-a trebala skupiti sve ponude zainteresiranih osiguravajućih kuća i sklopiti najbolji mogući ugovor. Tko hoće osigurati auto ili bilo što drugo preko VKH-a u redu, klub dobije naknadu i sve OK. Bit će zainteresiranih sigurno jer zašto nebi klub dobio dodatni način zarade, koji ga u stvari ništa ne košta (osim štambilja i potpisa).

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet tra 04, 2008 1:55 pm 
..
..

Citat:
Mislim da je ova tema krenula krivo otpočetka. IMHO, mislim da bi uprava VKH-a trebala skupiti sve ponude zainteresiranih osiguravajućih kuća i sklopiti najbolji mogući ugovor. Tko hoće osigurati auto ili bilo što drugo preko VKH-a u redu, klub dobije naknadu i sve OK. Bit će zainteresiranih sigurno jer zašto nebi klub dobio dodatni način zarade, koji ga u stvari ništa ne košta (osim štambilja i potpisa).
potpisujem.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 55 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: