Sada je: sub lip 21, 2025 11:10 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 18 postova ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub kol 02, 2008 9:26 am 
član VKH
član VKH

Vozi: XC60
Citat:
Nivu..pa imam Volva za tovarenje, u takvoj sličnoj dvojki sam nekad davno prepeljal skoro cjelu paletu cigle 25*19*19, par komada mi nije stalo nutra ;)
hebate imaš ti prav, negdje am pročitao da je lik natovario 244 karavan ili 740 (nemojte me držati za rijč) natovario dvije i pol tone (boga pitaj čega) i da je to volvan zbavil :shock:
moja mala 80-etka je furla mene i 600-700 kg mesa bez problema na relaciji ZG-ST (ukupna masa vozila cca 1600+100+600= 2300kg :!: :!: :!: )

niva za tovarenje :?: o kojoj ti to nivi pričaš, da nije možda lada :twisted: (no further comment :lol: )

Vrh

PostPostano: sub kol 02, 2008 11:14 am 
Veteran
Veteran

Vozi: S60 2.5T summum 2005
Citat:
Nisam baš upućen, ali nije li Range Rover i "malo" skuplji?
Paaaa, "malo" je. ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub kol 02, 2008 12:26 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Citat:
Je li mi to pričamo o starom ili o novom? Ja pričam/pišem o starom, ovo na slikama je novi i jest puno bolje.

Nemoj se nadati da ćeš imati mjesta da utrpaš 500 kila, možda da probaš s olovnim akumulatorima. 8) Toliki je gepek. :) U starom, o novom ne znam ništa. :oops:
Pa o novom pričam, tog sam vidio, stari ni nemam pojma kak izgleda. Taj novi ima i pozamašan gepek koliko vidim, uglavnom auto je bar meni picpic. A nije ni jeftin, tu po europi bazni model je oko 35000evra, da ga ideš peljat kod nas, sa svim daćama bi bio vjerojatno znatno skuplji. Uglavnom, komad i pol auta, nema šta. XC mi djeluje poprilično neugledno kad ga usporedim s ovim.

@nuc, moj je bio opterećen sa preko tone, natovareno samo u njega. Sjećam se ko klinac, stari je vozil sa 145 u gepeku 50 kvadrata kamenih pločica za terasu ( pitaj boga kolko je to teško, to su one kaj su 2cm debele), 4 odrasla čovjeka, prikolicu s 800 kila tereta i još neke cijevi po krovu. I auto je išo i uz breg i niz breg.
Lada niva? Tu metneš 300 kila i zgori dihtung pod glavom ;)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 18 postova ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: