evo dogodilo se jučer, naravo u zrću na pagu

razbio mi sa kamenom suvozačevo staklo i hvala bogu stradalo je samo staklo od suvozača i naslon za ruku, pa bih vas molio dal tko ima možda doma u podrumu bačeno suvozačevo staklo od x40tke, reko idem pitam možda se nađe orginalno staklo kod nekog... ukrali su samo torbicu s badićima i hlačama, naravno i četkica za zube mi je bila unutra

ostalo je sve ostalo netaknuto, čak i sunčane i sve drugo, hvala bogu kaj auto ima alarm..jer ga je očito to spriječilo, naravno moj jedini polupan od njih tisuće...
ako se staklo ne nađe sutra idem sa draženom u zadar da mi to riješe...(hvala prijatelju)
pošto sam na godišnjemu i nisam kod intrerneta molio bih vas javite mi samo porukom na mob 098632505 ak se kaj nađe, za naslon sam zvao sansi-a al ga trenutno nemogu dobiti...
UNAPRIJED PUNO HVALA

Odi se požali gradonačelniku Novalje pa da vidiš. Dolje je uništen obiteljski turizam, no to je duuuga priča. Probaj odspavati po noći 5-6 sati u komadu, a ne obračunavati se sa pijanim i zdrogiranim strancima, naći parking koji se ne plaća, naći mjesto na plaži za četveročlanu obitelj, a o divljanju cijena da ne govorim. Razmišljamo o prodaji kuće i odlasku u neko mirnije mjesto što dalje od Novalje.