Sada je: pon lip 23, 2025 4:40 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 19 postova ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
PostPostano: sub svi 02, 2009 6:23 pm 
Veteran
Veteran

Da upravo tako, dovoljno je bilio i 45 KS. A čuj ipak je meni danas draže da je pod haubom konjica...a jeli tako...onda je bilo onda a danas ja bolje :)

Vrh

PostPostano: sub svi 02, 2009 10:21 pm 
.
.

Citat:
:dance: :dance: Kasnih 70-tih to nam je bio pojam auto....plazili smo jezićine za njim, vidim tu i tamo po koji se vozi po ST-u, bijeli. Tada mi je prijatelj imao tamno plavog inače je bio bijeli, KOKE su padale samo tako,,,teška šminka...bilo je zaista lipo :whistle:

2 650K a dobro ako je kviz, a eto ja sam slučajno pogodija :!: a koja je nagrada...
OK kad dođem u NL idemo na čavape + Grolsh...može i Ženiver....al ja plačam.... aaaa ako ti dođeš u ST šta :o opet ja plačam...onda nečemo ništa ni pit ni jest... :lol: :lol: :lol: :doh:
ma lako ćemo za plaćanje, samo da'l može taj tvoj Volvo na tako dalek put, nije to sedmica :dance: :dance: e, da, i moraš mi i malo Dalmatinskog pršuta poneti, ja cu tebi upakovat par kila haringi, poštena razmena :lol: :lol:

Vrh

PostPostano: ned svi 03, 2009 12:09 am 
Veteran
Veteran

Maaa Gicina nogica :lol: (pršut) nikad nije bio problem, nego si mi stvaro stavio bubu u uho da razmislim dali bi moja 70-ca mogla stvarno barem do NL :lol: :lol: :lol:...a nazad ako bude tribalo i pješke :lol: :lol: :lol: Znaš da zaista postoji velika mogučnost da idem poslovno na 2-3 dana u NL...ali otom potom :arrow: Draži mi je salmon i to ne dimljeni nego svježi...jammmi :drool: :drool:

Vrh

PostPostano: ned svi 03, 2009 5:13 pm 
.
.

Citat:
Maaa Gicina nogica :lol: (pršut) nikad nije bio problem, nego si mi stvaro stavio bubu u uho da razmislim dali bi moja 70-ca mogla stvarno barem do NL :lol: :lol: :lol:...a nazad ako bude tribalo i pješke :lol: :lol: :lol: Znaš da zaista postoji velika mogučnost da idem poslovno na 2-3 dana u NL...ali otom potom :arrow: Draži mi je salmon i to ne dimljeni nego svježi...jammmi :drool: :drool:
samo javi ako dolaziš, poslaću ti detalje za kontakt.. a za nazad ne brini, ako 70-ca gekne usput, naći će se 700tica za nazad :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 19 postova ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: