Citat:
NOVA nankang, federal, admiral, maršal i sl guma je bolja od bilo koje rabljene gume, koji je auto najbolji - novi. A svi vi koji čitate i prema tome kupujete gume po adacu ili ne znam čemu možete se da ne velim kaj ... u kapitalističkom doduše neravnopravnom društvu... tko više plati taj ima i najbolju ocjenu a samim time i nabolju gumu , kaj ne ?? -- brus malo ...nažaslot, eskimo s3 je usudio bih se reči stvarno najbolja zimska guma u omjeru cjene i kvalitete, vozim ih od I dana prvi eskimo pa do s3, vozio sam i fuldu kristal, gy ultra grip, michelin aplin, debica frigo, toyno snowprox (koji je usitinu super zimska guma ali skupa ) i s3 mi je postao najbolji izbor jer vidim da zadovoljava sve moje zimske potrebe za vožnju u mom kraju i to mi je mjerodavan podatak jer ne trebam zimsku gumu za grad i sl, već i za po putevima, bregima, zavojitim cestama, doči do kleti, prejti f šumu mrdat i sl i za to je s3 odlična, AL ju treba odmah skinut čim prođe snijeg i zatopli jer se podere niti za 5 000 km prem ak oje težak auto, nije ovdje tema zimske gume, ali kad je već bilo govora sava s3 je za mene zimska guma br. 1 .
Slažem se! Naj bolja guma je nova guma!
Ovdje ne bi trebalo uspoređivati neke polovne s novim gumama ! Mislim da to nema smisla!
Ako treba čoviku pomoć i savjetovati ga onda mu treba ponuditi alternativu u nekim novim gumama!
Ja osobno svome vulkanizeru najviše vjerujem( samo dođem i kažem daj mi gume i on stavi koje on hoće a imajuči u vidu moje financijske mogućnosti plus popust

)