Citat:
Sto se mene tice i mog s60:
1. Premalo mjesta za noge na zadnjoj klupi. Ne znam zasto, ali su zadnje klupe previse pomjerene naprijed tako da pozadi iza mene niko nemoze sjediti. Umjesto da su od gepeka malo uzeli....
2. Nekako mi fali brisac zadnjeg stakla... Znam da na ove aute to inace ne ide ali...
3. Mala rupa gepeka. Iako je gepek pravo velik i prostran, sama rupa mi je nekako mala. Neki dan sam jedva neku kutiju uglavio, a jos je jedvije iscupo iz gepeka!
4. Previse brate elektronike i nekih nelogicnosti vezenih za istu. Npr. Iscupas radio a on ti javi da provjeris airbegove....
5. Aerodinamika sa otvorenim prozorom je katastrofa. Znaci nema sanse voziti se preko 30km/h sa poluptvorenim prozorom. Ubi vjetar.
Eto sada mi samo to pada na pamet!
Uglavnom sve što si napisao nije nikakav problem, samo umjesto S60 odabereš V70. Za stavku 4. se pomiriš jer tu nema pomoći zadnjih 15 godina (i zašto bi čupao radio, audiomax sasvim pristojno zvuči), a za rješavanje stavke 5. postoji krovni otvor. Tako da S60 nema nedostataka, kada ga se koristi za ono što je namijenjen. Kao udobnu, brzu i sigurnu putnu poslovnu limuzinu za odvaliti 500+ km u komadu, nakon njih ostati odmoran i svjež za poslovni sastanak, te se isti dan vratiti doma.