Pa ja sam se našao u tim komentarima da ispadam kao bijednik kojemu je teško dati sto kuna.
A zašto još nisam član kluba - neznam, nisam smatrao to nekom važnom stvari, a rado sam pomagao članovima foruma kad got sam mogao, a isto tako sam i primao pomoć od članova i kluba a i foruma. Mislim da je razlog bio lijenost, moje obaveze i jednostavno ne razmišljanje o tom pitanju. E sad upravo tu vidim i vaš propust, malo poticaja sa vaše strane i sigurno bih uplatio članarinu, te na taj način doprinio radu kluba. Ja sam na forumu već 4-5 godina i nitko me nije pozvao u članstvo.
Isto tako neaktivnost članova iz ovih južnijih krajeva tomu pripomaže. U ovom razdoblju mislim da nikada nije organiziran niti jedan meet Split i okolica.
Ali ova zabrana pristupa dijelu foruma mi nije draga i smatram da je nepotrebna. Tu vidim puno više nedostataka nego prednosti. A isto tako moje komentiranje vaše odluke nije donešeno u kontekstu da želim mijenjati istu, a smatrao sam da je dozvoljeno iznijeti mišljenje pošto se tema našla u rubrici razno. I zašto bi bio to problem i onda se uopće raspravljalo o tome članstvu i 100 kuna. Provediti referendum o tom pitanju da se svi skupa uvjerimo.
A ja obećajem da ću postati član kluba i to uplatom i za prethodno razdoblje

a nikad više neću oglašavati dok se zabrana ne ukine - iz protesta
Oprostite na dugom odgovoru ali mora sam

P.S. nadam se da ćeš ipak razmisliti što se tiće oglašavanja na forumu