Sada je: sri lip 25, 2025 12:01 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 178 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 8 9 10 11 12
Autor/ica Poruka
PostPostano: uto sij 25, 2011 7:57 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mercedes e550
Izgleda da ova tema nema kraja. Ako je klub u problemima i potrebna je financijska pomoć ajmo se organizirati mi kojima nam je stalo do foruma i kluba napravit jedan korak dalje po tom pitanju. Ja sam spreman uplatit koliko bude potrebno, a vodstvo kluba neka pošalje pozivnice i pokuša motivirati članove foruma da postanu i članovi kluba.

Vrh

PostPostano: uto sij 25, 2011 8:46 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
Samo da odmah napomenem ,klub nije u nikakvim financijskim problemima jer se pazi da se ne potroši više nego što klub kroz članarine može namaknuti.
Želja osnivača kluba je bila prikupiti što više članova jer se jedino tako može tražiti neke sponzore koji bi financirali rad kluba i foruma. Teško je nekoga tražit da bude sponzor ,a kad pitaju koliko je klub velik i koliko ima članova mi velimo 60-tak članova. Istina je da je možda mogla biti napravljena i bolja promiđba kluba ,kako prema pozivanju novih članova ,tako i prema traženju sponzora ,ali i za to trebaju članovi koji imaju volje i vremena to odraditi.
Klubu nisu ni potrebna neka basnoslovna sredstva da bi bolje funkcionirao jer i ovako se sve uspije nekako namaknuti samo od članarina. Druge stvari ,kao naprimjer neka velika okupljanja (Pisarovina) ipak trebaju veća financijska sredstva. Drugi primjer je Street Race na kojem za sada samo Tomo sudjeluje ,ali se nadamo da će mu se u budučnosti pridružiti još netko od zainteresiranih članova. Taj event je odlična promiđba za klub i mi se trudimo svake godine ipak nekako financijski priskočiti u pomoć da se onome koji nastupa ipak malo olakša jer svi znate da to i nije jeftin sport.

P.S. svašta sam ja u glavi imao napisano ,ali to prenest na tipkovnicu i ekran ,a da ima smisla je ipak malo teže :oops:, tak da se nadam da ćete mi oprostiti ak ima kakvih nebuloza u pisanju :pray:

Volvo for Life

Vrh

PostPostano: uto sij 25, 2011 9:17 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: V70
Citat:
Citat:
imam ti ja S-9 aparate ako ti trebaju a koliko vidim trebat ce cijeli vatrogasni kamion :lol:
Ma netreba ,dovoljno je da se učlaniš u klub i to je to :whistle:
nisam dobio odgovor hocu li dobiti naljepnicu za kola

V70 2.5T AWD 04'-2020-2024
740 2.0i 91'-2022-2024
740 2.3 turbo 90'-2022-...
XC90 4.4. V8 09'-2024-...

Vrh

PostPostano: uto sij 25, 2011 11:14 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Citat:
Citat:
imam ti ja S-9 aparate ako ti trebaju a koliko vidim trebat ce cijeli vatrogasni kamion :lol:
Ma netreba ,dovoljno je da se učlaniš u klub i to je to :whistle:
nisam dobio odgovor hocu li dobiti naljepnicu za kola
Ako o tome ovisi hoćeš li se učlaniti u klub onda se nebuš učlanil jer klub za sada ne radi naljepnice za članove :whistle:

P.S. za nalje kontaktiraj "V40 neno" ili "leon69"

Volvo for Life

Vrh

PostPostano: sri sij 26, 2011 12:17 am 
član VKH
član VKH

Citat:

Ako o tome ovisi hoćeš li se učlaniti u klub onda se nebuš učlanil jer klub za sada ne radi naljepnice za članove :whistle:

1. zajebavao sam se za naljepnice
2. sto se tice samih naljepnica vec sam stupio u kontakt s nenom cim sam se uclanio na forum
(nevezano za citat od dugog)
3. svi vi mislite da je tek tako ljudima izdvojiti 100 kn(e pa varate se jer nisu bas svi imucni ili dobro stojeci)
4.ovo silno prepucavanje "uclani se u klub" je postalo tako jadno da mi dode da vise nikad neposjetim ovaj forum a kamo li da pomislim uopce o klubu

740 2.0i 91'-2022-2024

Vrh

PostPostano: sri sij 26, 2011 8:24 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
izgovor se lako nadje, kao onda kad ti je dugi rekai da nema uclanjivanja nego u prvom mjesecu. Da je forum zatvoren za neclanove kluba ne bi bili sad u ovak nezgodnoj situaciji i ti ne bi bio nasekiran i svi bi bili sretni.

Vrh

PostPostano: sri sij 26, 2011 9:50 am 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Citat:
4.ovo silno prepucavanje "uclani se u klub" je postalo tako jadno da mi dode da vise nikad neposjetim ovaj forum a kamo li da pomislim uopce o klubu
Čisto tvoja volja :!:

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

PostPostano: sri sij 26, 2011 10:39 am 
član VKH
član VKH

Citat:
Citat:

1. zajebavao sam se za naljepnice
2. sto se tice samih naljepnica vec sam stupio u kontakt s nenom cim sam se uclanio na forum
(nevezano za citat od dugog)
3. svi vi mislite da je tek tako ljudima izdvojiti 100 kn(e pa varate se jer nisu bas svi imucni ili dobro stojeci)
1. to sam skužil
3. vjeruj mi ,meni je 100 kn. pravo bogatstvo. Radim kao kuhar u bolnici za manje od 4 soma kuna ,imam dijete od 5 godina i podstanar sam ,a uz to imam i kredita za 2 soma kuna i nedovršenu kuću jer nemam para dovršit ju da se mogu useliti. Što se tiće tih 100 kn. ,ako je u tome problem i ako netko zbilja hoće biti član kluba ,a nemože si to priuštiti neka mi se javi na PM i sredit ćemo to.
4. Pozdrav i želim ti sreću u životu i dao bog da dobiješ na lotu :pray:

Volvo for Life

Vrh

PostPostano: sri sij 26, 2011 11:28 am 
..
..

kog u crkvu tiraju, taj se bogu ne moli :character-oldtimer:

Vrh

PostPostano: sri sij 26, 2011 4:53 pm 
član VKH
član VKH

1. netreba mi nicija milostinja
2.@dugi- i ja sam podstanar sa 3200 kn place zena neradi placam stan od 1800 kn i imam djete od 18 mj. koje je bolesno i nemam nikakvu zapocetu gradnju (da bar) takoder imam kredit od 900 kn za auto i zivim od love od fuseva kojih je sve manje
3.ako se ja nezelim uclaniti u klub(a imao sam i volju i lovu)to je moja odluka i iza nje stojim jer ono sto meni nudi ovaj klub meni neznaci nista zato jer su 90% popusta u zagrebu i okolici sto znaci da bi ja onda dao 100 kn samo zbog tih par zvijezdica iznad korisnickog imena i svoje ime i prezime na spisku clanova kluba

zelim vam srecu svima
pojedincima saljem pozdrav i cujemo se putem moba(oni kojima je ovaj pozdrav namjenjen ce se prepoznat)
molio bi sve forumase i CLANOVE VKH da se uopce netrude komentirati ovaj post jer ja vise necu odgovarat(dakle komentare zadrzite za sebe) osim clanova vrha ovog kluba koji ako misle da sam prekrsio ikakve mjere pravila ponasanja slobodno izbrisu korisnicko ime "LEONARDO23"

740 2.0i 91'-2022-2024

Vrh

PostPostano: sri sij 26, 2011 6:59 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
E moj Leonardo :wink:
Jučer je bio Dugi kod mene i razgovaramo da ponudimo Leonardu da bude voditelj podružnice za Rijeku i okolicu (naravno i Istru) jer se čovjek trudi stalno je na forumu organizira meetove u Rijeci,i spremam se večeras mu poslati pm s ovom idejom a on tako :shock:
I sad neznam više što bi :!:
Leonardo po n-ti put ako ne želiš platit članarinu tvoja volja :!:
Niko te neče brisat s ovog foruma jer nisi prekršio nikakva pravila.
Vjerovao ili ne najteže je nama,vodstvu kluba.Stalno smo između dvije vatre jedni kažu sve zaključajte pa ko plati članarinu može sve vidjeti,a drugi nemojte zaključavati onda vam niko neče na forum doč.I sad ti budi pametan.

Koliko znam neče se zaključavat oglasnik do daljnjeg.

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

PostPostano: sri sij 26, 2011 9:25 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mercedes e550
Motivacija je ključ svega, ja sam na forumu nekoliko godina i nikad nisam pokušao učlanit se u klub, uvik je bilo nekih obaveza koje odvrate pozornost na samo učlanjenje. Mislim da tu na forumu ima isto tako puno članova koji bi se mogli motivirat da budu članovi i kluba.
Po meni, pogrešno je motivirati članove foruma da pristupe klubu nekakvim restrikcijama na forumu.
Mišljenja sam da bi forum promjenio svoju sliku i da bi puno više izgubili nego dobili. Mnogo ljudi se učlani na forum jednostavno da bi prodali nešto i ja sam sretan kad imam tu priliku kupit nešto dobro i povoljno za svog volvača.
Ključno bi bilo da se motiviraju članovi koji su na forumu sa nekoliko stotina postova, u slučaju Leonarda koji organizira meetove, budu pozivani putem pm, ili na mob. pa uz jednu čašicu razgovora pozovu u klub.
A spominjanje svih ti beneficija (koje pozdravljam i drago mi je da ih imamo), meni osobno ništa ne znače i ne bih se učlanio u klub radi njih.
Ja sam se učlanio u klub iz razloga što mi se volvo uvuka pod kožu, a tu je i dobra ekipa!
Definitivno što fali ovom klubu je više druženja i meetova. Sa tim bi vjerujem dobili i više članova. Evo ja sam razgovarao sa Zerichem da organiziramo jedan meet, koji bi bio na ovim prostorima mislim prvi otkad sam ja na forumu. Na tom meetu ja obećajem da ću ih sve ponapijat i nagovorit na članstvo :mrgreen: :obscene-drinkingbuddies: :obscene-drinkingcheers: :obscene-drinkingchug: :occasion-birthdaymulticolor:

Vrh

PostPostano: sri sij 26, 2011 10:31 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Motivacija je ključ svega, ja sam na forumu nekoliko godina i nikad nisam pokušao učlanit se u klub, uvik je bilo nekih obaveza koje odvrate pozornost na samo učlanjenje. Mislim da tu na forumu ima isto tako puno članova koji bi se mogli motivirat da budu članovi i kluba.
Po meni, pogrešno je motivirati članove foruma da pristupe klubu nekakvim restrikcijama na forumu.
Mišljenja sam da bi forum promjenio svoju sliku i da bi puno više izgubili nego dobili. Mnogo ljudi se učlani na forum jednostavno da bi prodali nešto i ja sam sretan kad imam tu priliku kupit nešto dobro i povoljno za svog volvača.
Ključno bi bilo da se motiviraju članovi koji su na forumu sa nekoliko stotina postova, u slučaju Leonarda koji organizira meetove, budu pozivani putem pm, ili na mob. pa uz jednu čašicu razgovora pozovu u klub.
A spominjanje svih ti beneficija (koje pozdravljam i drago mi je da ih imamo), meni osobno ništa ne znače i ne bih se učlanio u klub radi njih.
Ja sam se učlanio u klub iz razloga što mi se volvo uvuka pod kožu, a tu je i dobra ekipa!
Definitivno što fali ovom klubu je više druženja i meetova. Sa tim bi vjerujem dobili i više članova. Evo ja sam razgovarao sa Zerichem da organiziramo jedan meet, koji bi bio na ovim prostorima mislim prvi otkad sam ja na forumu. Na tom meetu ja obećajem da ću ih sve ponapijat i nagovorit na članstvo :mrgreen: :obscene-drinkingbuddies: :obscene-drinkingcheers: :obscene-drinkingchug: :occasion-birthdaymulticolor:
E to ja volim ,konkretne prijedloge :!:

:handgestures-salute: :bow-yellow:

Volvo for Life

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 178 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 8 9 10 11 12

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: