Motivacija je ključ svega, ja sam na forumu nekoliko godina i nikad nisam pokušao učlanit se u klub, uvik je bilo nekih obaveza koje odvrate pozornost na samo učlanjenje. Mislim da tu na forumu ima isto tako puno članova koji bi se mogli motivirat da budu članovi i kluba.
Po meni, pogrešno je motivirati članove foruma da pristupe klubu nekakvim restrikcijama na forumu.
Mišljenja sam da bi forum promjenio svoju sliku i da bi puno više izgubili nego dobili. Mnogo ljudi se učlani na forum jednostavno da bi prodali nešto i ja sam sretan kad imam tu priliku kupit nešto dobro i povoljno za svog volvača.
Ključno bi bilo da se motiviraju članovi koji su na forumu sa nekoliko stotina postova, u slučaju Leonarda koji organizira meetove, budu pozivani putem pm, ili na mob. pa uz jednu čašicu razgovora pozovu u klub.
A spominjanje svih ti beneficija (koje pozdravljam i drago mi je da ih imamo), meni osobno ništa ne znače i ne bih se učlanio u klub radi njih.
Ja sam se učlanio u klub iz razloga što mi se volvo uvuka pod kožu, a tu je i dobra ekipa!
Definitivno što fali ovom klubu je više druženja i meetova. Sa tim bi vjerujem dobili i više članova. Evo ja sam razgovarao sa Zerichem da organiziramo jedan meet, koji bi bio na ovim prostorima mislim prvi otkad sam ja na forumu. Na tom meetu ja obećajem da ću ih sve ponapijat i nagovorit na članstvo