Sada je: sub lip 21, 2025 1:20 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 58 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri srp 25, 2007 3:21 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: S80
Citat:
Nema frke, ja sam za da se nekaj napravi i na ''mojem'' kraju ... :) :D
Za ovakve situacije je baš jebeno kaj imam automatik... :cry:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri srp 25, 2007 9:12 pm 
Citat:
Citat:

lako se hvaliti na autoputu, ajmo mi naći nekaj vijugavoga pa da testiramo malo viša od koje kobile pod haubom, evo ja ću voziti na plin da bude ekonomićno :twisted:

al bi me bilo svugdje :lol: :lol: :lol:
S obzirom da sam dobro upoznat sa ponasanjem S80ke po zavojima, mogu samo rec: time and place? 8)
vozač čini auto, a ne auto vozača 8)

any time any where :twisted: :twisted:

kaj se mene tiče ona stazica u novom marofu mi paše :twisted:

zlaya molim ljepo ako se baš netko hoće ganjat s vama nek izvoli, ipak nisam baš toliko optimističan :lol:, osim ak mi tomo ili gonzo ne posudi pilu pa onda mogu i s tobom na jedan race :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet srp 26, 2007 10:56 am 
Veteran
Veteran

Nema beda Nuc smislit će mo nešto pa makr mi i čitao stazu ko kopilot :shock:, samo da ti dobiješ trku protiv Grimija i sve pet još kad ti turbinu ugradimo u stroj mislim da to neče bit ravnopravna borba, ha ha, Grimi počni trenirat mislim da je Nuc ovo ozbiljno shvati tamo nema izvlačenja da ti ovo ili ono ne šljaka več ciglu na gas i peri :twisted: :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet srp 26, 2007 12:01 pm 
član VKH
član VKH

Joj mene joj, tu žućo mora dati se od sebe :lol: :lol: :lol: , pa da ga Nuc skuri za 170 ks i sa par metara duzim i tezim autom - RESPECT, ja bih ga polejal s begom i vuzgal na licu mesta, no ako je to ipak pravi rasni t5r ne bi trebalo biti problema, samo ga prije dobro spuši da ne na stazi plavo dimil :lol: :?

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet srp 26, 2007 12:03 pm 
član VKH
član VKH

2 Nuc:

vozač čini auto, a ne auto vozača

any time any where

E to je prava konstatacija, potpisujem.

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet srp 26, 2007 6:58 pm 
nažalost :( vrlo sam realan kod ove utrke tako da ne gajim previše nade jer neznam kakav je kolega grim vozač :roll: , sa njegovom pilom nebi trebalo bit većih poteškoća da me dobije ali će se kvalitetno preznojiti ak niš drugo :twisted:

a tko zna možda do tadam ubacim neki T5 notr ili iskemijam neke kemikalije za gorivo ili iskemijam sa zlayom ili tcodom nekaj pa bi onda bilo svega :twisted: :twisted: :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet srp 26, 2007 7:01 pm 
2 beli: thx, nego kad ćemo mi to organizirati svrbe me tabani po gotovo ovaj desni :twisted: :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet srp 26, 2007 8:29 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
nažalost :( vrlo sam realan kod ove utrke tako da ne gajim previše nade jer neznam kakav je kolega grim vozač :roll: , sa njegovom pilom nebi trebalo bit većih poteškoća da me dobije ali će se kvalitetno preznojiti ak niš drugo :twisted:

a tko zna možda do tadam ubacim neki T5 notr ili iskemijam neke kemikalije za gorivo ili iskemijam sa zlayom ili tcodom nekaj pa bi onda bilo svega :twisted: :twisted: :twisted:
Kemija je spremna, s ovim primjesama snagu ti povečavamo za oko cca 70-80 konja tako da će to bit ravnopravna bitka :twisted: :twisted: , a umjesto plina će mo ti stavit bocu NOS-a s shootom od jedno cca 100 konja što ti omogučuje da leđero uđeš u cilj prije Grimija, ha ha :twisted: :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet srp 26, 2007 8:47 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
2 beli: thx, nego kad ćemo mi to organizirati svrbe me tabani po gotovo ovaj desni :twisted: :twisted:
Cuj Zlaja je napomenuo jesen tj. valjda negdi u 9 mj, no kad dodje vrijeme za to treba pokrenuti novu temu recimo ''Marof 9/2007'' ...

Vrh

Naslov:
PostPostano: čet srp 26, 2007 9:28 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
Imam filing da pobjeđujem u driftanju 8) he he he :twisted:

Volvo for Life

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub srp 28, 2007 9:55 am 
Citat:
Citat:

Kemija je spremna, s ovim primjesama snagu ti povečavamo za oko cca 70-80 konja tako da će to bit ravnopravna bitka :twisted: :twisted: , a umjesto plina će mo ti stavit bocu NOS-a s shootom od jedno cca 100 konja što ti omogučuje da leđero uđeš u cilj prije Grimija, ha ha :twisted: :twisted:
upravo sam obavijstio svoju bolju polovicu o utrci, naravno krenula je sa "to se meni nikako ne sviđa :evil: , jesi ti normalan :evil: :?: " i tak to, da bi na kraju rekla "ne da ti bog da zgubiš i da me osramotiš :shock: "

dakle zlaya morat ćemo testirati malo kemikalije :twisted: :twisted: :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub srp 28, 2007 10:02 am 
član VKH
član VKH

Joooj ke bi ja dal da ''obicni'' s80 skuri ''pakleni'' t5R :lol: :lol: :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub srp 28, 2007 11:56 am 
Veteran
Veteran

Citat:
Nerazumijem te Bela, kaj ti sumnjaš u Nucovu pobjedu, to će bit race za pamćenje :?: :!:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub srp 28, 2007 1:10 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: S80
To bude tijesna utrka (pretpostavka da oboje voze podjednako dobro).

Ja opće nemam kaj misliti o bilo kakvoj utrci čak i da 'čipam' na 190ks, zbog tog automatskog mjenjača, a Grim bar ima T5R. A i trebal bi malo vježbat driftat a kad nemam di - sami kamen. Svaki drift je 75% šanse da razdrapim gumu (ili više njih). :roll:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub srp 28, 2007 2:12 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Citat:
Nerazumijem te Bela, kaj ti sumnjaš u Nucovu pobjedu, to će bit race za pamćenje :?: :!:
Ne sumnjam ni milimetra ali ocu malo piciti Grimmy-a al zgleda da ne cita vec negdi jajca ladi ... al mislim da mu ne se jeno na stazi, allmighty t5r VS. s80 ... joj bit ce to za pamcenje ... :lol:

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 58 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: