Citat:
Nisam se ja našel uvrijeđen ali teorija o tome da su većina dizajnera gayevi je stereotip a samim time i neutemeljena. Ili ti imaš neka istraživanja koja kažu da su većina dizajnera gayevi

.
Ne, nije stereotip. Izvoli malo prati taj svijet i vidjet ćeš da su redom izašli iz ormara i da su većina gay populacije. Nemam ništa protiv, svako svoje zna. Kad bih rekao da su svi muški frizeri pederi , u što sam siguran ali nemogu dokazati jer su manje više većina anonimusi i nisu javno eksponirane ličnosti, onda bi bio na tankom ledu.
Citat:
Zakaj rudari ne bi mogli biti gay-evi, pa to su sami mišičavi muški na hrpi koji rade u mračnom prostoru i to polugoli. Gdje ćeš plodnijeg tla za pederluk
Da, ali se u sliku ne uklapa znoj i prljavoća. Rudari nemaju manikirane nokte. A kod nas više ni nema rudara. Al ima dizajnera. Znam ih šačicu muških i jesu pederi. Ali to niš ne dokazuje.
Citat:
I na kraju, savjet za kupce novog S60, kupite li ga ne javljate se na ovaj forum jer ćemo vas odmah prokljuviti da ste gay orjentirani.
Kaj smo postali homofobi? Ja sam samo rekao da mi se ne sviđa kud ode dizajn volva. S volvo tradicijom više nema veze. Veže ih samo logo.