Sada je: sri lip 25, 2025 12:48 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 33 posta ]  Stranica Prethodna 1 2 3
Autor/ica Poruka
PostPostano: pon ruj 05, 2011 9:58 am 
Veteran
Veteran

Vozi: S60 2.5T summum 2005
Citat:
zg-rott=1300 km
rott-london=cca 500 km
"nikad kraja toj njemackoj" :clap: :clap: :clap: pa to je najveci plus u svim tim kilometrima..samo radi toga radije idem autom nego avionom..bijeli znak prekrizen dijagonalno s tri crte :mrgreen:
Možda je plus ako nema onih okruglih znakova sa brojkama 80, 100 ili 130 (a ima ih sve više) i imaš sreće pa nisi stajao u koloni na prilazu nekom gradu. Koji su svako malo. :) Išao sam pred desetak godina za Rotterdam autom, pa sam malko dušu ispustio. Nije bio Volvo i odspavalo se u Wurzburgu kod kuma, ali svejedno.

Vrh

PostPostano: pon ruj 05, 2011 2:26 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: V90 1997. opet i još uvijek
Citat:
Citat:
zg-rott=1300 km
rott-london=cca 500 km
"nikad kraja toj njemackoj" :clap: :clap: :clap: pa to je najveci plus u svim tim kilometrima..samo radi toga radije idem autom nego avionom..bijeli znak prekrizen dijagonalno s tri crte :mrgreen:
Možda je plus ako nema onih okruglih znakova sa brojkama 80, 100 ili 130 (a ima ih sve više) i imaš sreće pa nisi stajao u koloni na prilazu nekom gradu. Koji su svako malo. :) Išao sam pred desetak godina za Rotterdam autom, pa sam malko dušu ispustio. Nije bio Volvo i odspavalo se u Wurzburgu kod kuma, ali svejedno.
ma naravno da UVIJEK ima zastoja nepredvidenih..odrazavanje ceste i prigradske guzve...ALI..sve se to da izgurati jer u 700 km te divne ceste se skoro pola vozi bez ogranicenja..
stajali smo i mi dosta u koloni i to s twingom pa mi nije pokvarilo dojam..i dalje radije autom nego avionom..pogotovo sad kad se vozi cijeli auto a ne samo pol :mrgreen:
kaj se tice ogranicenja to da ih ima sve vise je relativno..ja mislim da ima kolko bi trebalo biti..a na svakom dijelu bez naselja nema ogranicenja..i nikad ih ne buju svabi ukinuli jer oni proizvode aute za te ceste pa ne buju valjda sami sebi u usta skakali..nisu oni blesavi narod ko mi..

Vrh

PostPostano: pon ruj 05, 2011 11:30 pm 

Vozi: 850tdi
neznam jel Marty mislil na mene ali ja više nejdem van a kaj sam se navozil po tim cestama-milina ,samo paziš i dereš kolko možeš a to kaj imaš kaj vozit kroz D ti je samo plus.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 33 posta ]  Stranica Prethodna 1 2 3

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: