Vidim da se u zadnje vrijeme svašta tu napiskaralo, neka, ima se kada

Uglavnom da se nadovežem malo na sve ovo, igrom slučaja sam se našao u jednom volvo salonu prije neki dan i malo sam razgledao vozila, materijale, cijene i došao sam do spoznaje da niti u jednoj varijanti više ne želim razmišljai o nekom novom modelu, bilo to v70, xc bilo koji, o c-u neću ni pričati. Ljudi moji, materijali su sve samo ne sve bolji( jedino što se poboljšava na svim autima je eventualno AKZ), ovo sve drugo je sve jeftinije i sve kilavije iz godine u godinu, a cijene su sve veće. jedan običan v50 košta 300000kn. Alo? 2 oktavije za te novce, i nisu ništa gori od ovoga forda sa volvo natpisom. Jednostavno-komercijala, čista, a cijene abnormalne. Ove godine moram mjenjati v40 i uzeti nešto novo. a to novo neće biti volvo, čak i da odlučim dati tolike novce za auto dao bi ih samo za mercedesa, za ovakav volvo ne. Ostaju mi stari modeli za fetiš, jebem ti ja volva s kojim se nemožeš zabit u rizol sa bar 50 na nadvožnjaku hrvatske bratske zajednice iznad slavonske i da mu ništa ne bude osim spigane felge
Alo momak kakav Mercedes ili Škoda.Moraš zapamtit da kod Mercedesa(a i kod Volva)plačaš značku naprijed a kod Škode malo većeg Golfa. Iskreno uvijek bi rađe uzeo Volva ili Lexusa nego Mercedesa.Moje skromno mišljenje i odabir po mom ukusu.Šta se tiče Hrvatske i Golfa da je cijena Golfa veća i ovdje kao u ameriki vjerujem da bi opet bili isti rezultati količine prodaje Volva C30 i G5