Sada je: sri lip 25, 2025 6:00 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 69 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sub svi 31, 2008 12:09 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V40 1.9 DI
Citat:
Ma sta vas briga samo po alkoholu, jedino sta nam mogu je zatvor.... a posto nemamo kapaciteta zatvora kamo ce nas buksat??? Para nemamo, zatvora nemamo, nemamo nista, zato zivjela ANARHIJA!!!! :D :D :D
Salu na stranu neznam sta cekamo sa prosvjedima....

A ne prijatelju grdno se varaš,mogu oni tebe prisilit na sljedeće.Pogledajte kaj su meni napisali za kaznu kaj im dugujem 18 mj.

slika

Iznajmljujem razglas,rasvijetu,pozornicu,krov i ostalu prateću opremu za razne evente
http://www.alibi-sound.com

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub svi 31, 2008 7:43 am 

Vozi: volvo s80 t5
A šta mislite dali ovi plačaju kazne , ovo je za zatvor

http://www.kobajagrande.com/580_kamiondzije.html

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub svi 31, 2008 7:43 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Citat:
Nije tak strašno ovo za svjetla, nema kazne ako su uključena a za motore i dalje vrijedi da trebaju imati stalno uključena.

Izađeno iz zakona-- novog

slika
nisi sve izvadio, stoji članak o regulaciji svjetala za ljetnog računanja vremena i ista fora ko suprotno postupi bit će kažnjen novčanom kaznom. Ma jebivetri, idem na betonažu sad, jebo ja i vladu i zakone.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub svi 31, 2008 8:03 am 
Nije ni u "Evropi" bolje. :cry:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub svi 31, 2008 2:25 pm 

Sigurno podržavam kazne u smislu vožnje kad je alkohol u pitanju i vožnja preveliko brzinom kroz naselje. Ono na na avtocestama i motoriziranim cestama, to je glupost. Ovo razumijem pod plačenje za okretanje državnog aparata :?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub svi 31, 2008 5:36 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: S60 2.5T summum 2005
Citat:
Je baš super ovo za svjetla :shock: , sad bude masovna strka jer je pun kufer ljudi naručilo Volvo sa dnevnim svjetlima - znači nedaju se ugasiti ( može sa spuštanjem novog SW ali jebote to košta oko 120 kn ),

Kak se budem ja vozil sa motorom kad uopče nemogu ugasiti svijetla , kaj si budem po danu vadil žarulje :?:
Ko im je kriv kaj su lijeni bedaki i okretanje jednog šaltera im je problem. Kaj se motora tiče, nek samo svijetli.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub svi 31, 2008 7:24 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Made in Japan
Citat:
Citat:
Ma sta vas briga samo po alkoholu, jedino sta nam mogu je zatvor.... a posto nemamo kapaciteta zatvora kamo ce nas buksat??? Para nemamo, zatvora nemamo, nemamo nista, zato zivjela ANARHIJA!!!! :D :D :D
Salu na stranu neznam sta cekamo sa prosvjedima....

A ne prijatelju grdno se varaš,mogu oni tebe prisilit na sljedeće.Pogledajte kaj su meni napisali za kaznu kaj im dugujem 18 mj.

slika
Ali opet su ti na kraju rekli da ako se ne slazes sa mogucnosti za rad da ides u buksu...
A znas ono bolje djaba lezat, nego djaba radit...Ko ih jebe nedam im lipe... ugradit cu si jos jedan t5 u bunker i 500 litarsku bocu plina pa nek me love....hehe :D :D Oni ionako nemaju za benzin ili naftu sta vec... :lol: :lol:

Ako sam sisao vesla, ne znaci da sam pusio gliser...

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned lip 01, 2008 1:01 am 
Veteran
Veteran

Makedonci imaju predizbornu kampanju, poslje jebanja, nema kajanja.
Meni je fenomenalno da se kod nas kao i u USA, održavaju na vlasti takvi ljudi kakvi su to u ove dvije zemlje uspjeli.
Puno to o nama govori.
Kad malo pogledam kakvih su se sve gluposi nalupali samo u zadnjih 6 mjeseci, i ništa se ne desi, onda jebiga, nek nas gule i dalje.
A zbog neimanja vizije, plana, strategije ili kako više volite, svi smo dovedeni u situaciju da smo manji ili veći polukriminalci, jer svi gledamo kako zajebat državu, proć nekažnjeno, a niti krijumčarimo nešto, niti dilamo, niti roblje držimo, ne sudjelujemo u privatizaciji, jednostavno, prelazimo cestu, razmišljam koje je fodišnje doba, dali moram palit svjetlo ili ne, da li to svjetlo uopće gori ili ne...
Bog ti jadan onaj policajac smo što nije dvije godine robije dobio zbog 250 kuna.
A ako mene pitate, ako baš moram platit, radije ću dat tom policajcu, kakav god on bio, nego državi.
Koliko se sve poreza naplaćamo kroz firmu, i sve što imam je osječaj da me neko jebe i smije mi se svaki put kad izađem na ulicu i vidim kako gospodari s tim novcem, a za koji je puno ljudi gadno radilo.
što više pišem sve sam ljući, najbolje da odmah prestanem.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned lip 01, 2008 11:59 am 
..
..

Neka neka,nego šta treba?Smanjit kazne?Slažem se da treba više patrola po cestama,ali neka kazna,kome se pije nek ide s taksijem! :) Ili kome se ganja,nek se ganja po livadi. :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned lip 01, 2008 12:22 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: C70 T5
kaj u zagrebu još ima livada??? :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned lip 01, 2008 7:43 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
ima, ispred hnk. Neke godine je onaj pokojni wannabe kriminalac divljo po njoj pa su ga nedugo nakon toga ubili.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned lip 01, 2008 8:45 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: XC90 2.5T
Citat:
Citat:
ima, ispred hnk. Neke godine je onaj pokojni wannabe kriminalac divljo po njoj pa su ga nedugo nakon toga ubili.
Nema zafrkancije za zagrebačkim livadama :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned lip 01, 2008 11:42 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: xxxxx
Citat:

ima, ispred hnk.
Neće dugo, već će vam to Bandić zbetonirati 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lip 02, 2008 3:04 am 
..
..

Citat:
Citat:
Nije tak strašno ovo za svjetla, nema kazne ako su uključena a za motore i dalje vrijedi da trebaju imati stalno uključena.

Izađeno iz zakona-- novog

slika
nisi sve izvadio, stoji članak o regulaciji svjetala za ljetnog računanja vremena i ista fora ko suprotno postupi bit će kažnjen novčanom kaznom. Ma jebivetri, idem na betonažu sad, jebo ja i vladu i zakone.
2 handman: Kiki je dobro sve izvadil, nema obveze ugašenih svjetala na automobilima po danu za ljetnog računanja vremena. Samo imaj upaljena svijetla i ne brini brigu... nemreju ti niš. :)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon lip 02, 2008 8:29 am 
Veteran
Veteran

Citat:

2 handman: Kiki je dobro sve izvadil, nema obveze ugašenih svjetala na automobilima po danu za ljetnog računanja vremena. Samo imaj upaljena svijetla i ne brini brigu... nemreju ti niš. :)

cijelu srijedu popodne su drvili o tome na saboru, i opozicija je tražila amandman na zakon da se to izbaci, al vlada je to zdušno branila i odbijen je taj amandman. Cijelo popodne oko tog članka, znači mora bit negdje nutra, da ga nema bilo bi izlišno uopće spominjanje zimskog računanja vremena u ovom kaj je kiki izvadio.
Sve u svemu, najebat ćemo mi, mogu oni sve dok god mi šutimo s pognutim glavama.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 69 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Lucas i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: