Makedonci imaju predizbornu kampanju, poslje jebanja, nema kajanja.
Meni je fenomenalno da se kod nas kao i u USA, održavaju na vlasti takvi ljudi kakvi su to u ove dvije zemlje uspjeli.
Puno to o nama govori.
Kad malo pogledam kakvih su se sve gluposi nalupali samo u zadnjih 6 mjeseci, i ništa se ne desi, onda jebiga, nek nas gule i dalje.
A zbog neimanja vizije, plana, strategije ili kako više volite, svi smo dovedeni u situaciju da smo manji ili veći polukriminalci, jer svi gledamo kako zajebat državu, proć nekažnjeno, a niti krijumčarimo nešto, niti dilamo, niti roblje držimo, ne sudjelujemo u privatizaciji, jednostavno, prelazimo cestu, razmišljam koje je fodišnje doba, dali moram palit svjetlo ili ne, da li to svjetlo uopće gori ili ne...
Bog ti jadan onaj policajac smo što nije dvije godine robije dobio zbog 250 kuna.
A ako mene pitate, ako baš moram platit, radije ću dat tom policajcu, kakav god on bio, nego državi.
Koliko se sve poreza naplaćamo kroz firmu, i sve što imam je osječaj da me neko jebe i smije mi se svaki put kad izađem na ulicu i vidim kako gospodari s tim novcem, a za koji je puno ljudi gadno radilo.
što više pišem sve sam ljući, najbolje da odmah prestanem.
|