Mene su te gume ugodno iznendile i zato sam pisao o njima da su po mišljenju dobre, evo ti za usporedbu na rs4 sam imao te federal gume i bio sam oduševiljen a prije sam vozio na conti sport koja kom u 19'' košta 2000 kn i u mojem umjeću vožnje tog auta nisam primjetio da je federal lošija guma, vjerojatno i je da sam išao u extreme ili ne znam šta, sad sam na imprezu lani kupio nove yokohama parada spec 2
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Yokoh ... Spec-2.htm" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; misleći da je to ono jebena guma, i eto ti sad info iz prve ruke da je ta guma smeće ali doslovce i federal 595 je 10* bolja guma po meni, a primjerice federal u 18'' košta cca 9oo kn a yokohama duplo skuplja, i sad zato što je impreza nebi smjela biti gore nanknag ili federal, ili zato što je rs4 nesmije biti gore federal ??? Cayenna kojeg sam bio kupio pred 2 godine isto je bio obuven an nekim imenom ne poznatim gumama, i šta...vozio sam se normalno.
Pričam o tome da su navedene gume dostigle dosta visoki nivo kvalitete i gripa, a cijenom strašno konkuriraju visokoj klasi guma, kad si spomenuo potenzu, i nju sam vozio model re50 asimetrico na 19'' na golfu 5 i mogu reć da je dobra guma samo se brzo troši barem u toj dimenziji:
Pa sam onda kupio super ili ultraleggere ne sječam se više sa novim GY f 1 eagle koje NE Valjaju ništa :
Fala na komplimentu ali da sam ja dečko

nebi razglabal o gumama već bi ganjal komade okolo