Sada je: sri lip 25, 2025 12:33 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 135 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 3 4 5 6 7 ... 9 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Nankang NS2
PostPostano: pon ožu 19, 2012 7:57 pm 
Veteran
Veteran

Kad su gume u pitanju, uopće ne uzimam u obzir omjer plaćeno dobiveno. Kad su gume u pitanju, to mi je tak nebitno.

Vrh

PostPostano: pon ožu 19, 2012 8:26 pm 
član VKH
član VKH

Razumijem te potpuno jer znam da si Vili non stop na cesti i vrlo je bitno da imaš kvalitetnu gumu pa makar se i brzo troši ali neka bude ona prava, u tvom poslu nema mjesta za razmišljanke koliko guma košta i dal paziti dal češ ušparati 50 eur i stvarno slažem se sa tobom u potpunosti, no za nekoga tko radi do 10 tkm godišnje a tu se i ubrajam ja sam osobnim autima gdje niti toliko ne napravim, guma iz naslova nije loš odabir i zapravo je ok odabir jer danas potošit 400 ili 800 eur nije isto, a ta če guma izdržati i puno više od 10 000 km jer znam iz osobnog iskustva i neče pritom umanjiti vozna svojstva kod normalne vožnje. U ovom topicu se svode i kose tvrdnje gume za, ja bi to tako nazvao prefoesionalnu i amatersku upotrebu, ja osobno se najviše vozim kombijem pa kad kupujem gume za kombije u firmi ne gledam gume no name ili sl, jednostavno prof. deformacija i mišljenja sam da auto s kojim sam svaki dan na cesti i da mora biti spreman za put po čitavoj HR pa i van nje guma mora biti odlična, i zato za kombije kupujem savu trentu i nemam prigivora na njih, mada sam jedno vrijeme vozio BT gume koje su serijski dolazile na kombiju, dok za auto za razonodu i još ak je 19''-20'' nije isto kad kupuješ sve 4 da daš 600 ili 1200 eur za gume s kojim ču i ako ču napraviti 10 000 km na godinu, razliku rađe potrošim na gorivo jer mi nije treba ultra sportska guma za to kaj ču ja par puta dodati malo jače gas na autocesti.

Ne branim ničiji stav ovdje kod guma i molim bez zamjerki, predugo se svi znamo posebice nekolicina nas da zaratimo oko jebenih guma - svakome na volju, napisao sam samo svoje skormno mišljenje i o federalu i nankangu jer sam obje imao priliku voziti pa eto znam iz prve ruke kakve su, a pitanje tko če kupiti kakve gume, je isto zakaj neko kupi volvo a neko daciu, zakaj neko ide u ovl. servis a neko kod Nenada i sl, čovjek je lijepo pitao za NS2 gume i samo ga je po meni trebalo savjetovati po mogućnosti ljudi koji su vozili takvu gumu pa više nekaj možda znaju doli onih koji su pročitali na forumu ili im je frend rekao da mu je od frenda frend rekao da te gume curca valjaju.

Vrh

PostPostano: pon ožu 19, 2012 10:47 pm 
.
.

Vozi: 850 T5 SW R design
Evo tu ima par dobrih auti na kojima su doticne gume bile u upotrebi a i sami komentari istih vlasnika mislim da dovoljno razumno i realno opisuju istu gumu.

Vjecita polemika,gume,ulje,svjecice...

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Nankang/NS2.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrh

PostPostano: uto ožu 20, 2012 7:57 am 

Vozi: s40
Ja se nadam da nitko nikom nista ne uzima za zlo, ovo je forum i tu se raspravlja i sere... Ipak sve nas veze jedna te ista stvar- volvo. A i na drugim forumima ( konkretno ja na vespa forumu) uvijek se stvarno svadamo oko guma, ulja i svjecica...hehe.
Vidim da Bela ima ili je imao stvarno jebacke aute i pile i da decko ima iskustva, ali brate ako vozis rs4 audi koji kosta ko sveti petar i ima420 ks onda 400e ne bi trebalo bit problem jer federal nije sigurno bolji od potenze ili pzera...bez ljutnje:)

Vrh

PostPostano: uto ožu 20, 2012 8:23 am 
član VKH
član VKH

Mene su te gume ugodno iznendile i zato sam pisao o njima da su po mišljenju dobre, evo ti za usporedbu na rs4 sam imao te federal gume i bio sam oduševiljen a prije sam vozio na conti sport koja kom u 19'' košta 2000 kn i u mojem umjeću vožnje tog auta nisam primjetio da je federal lošija guma, vjerojatno i je da sam išao u extreme ili ne znam šta, sad sam na imprezu lani kupio nove yokohama parada spec 2 http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Yokoh ... Spec-2.htm" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; misleći da je to ono jebena guma, i eto ti sad info iz prve ruke da je ta guma smeće ali doslovce i federal 595 je 10* bolja guma po meni, a primjerice federal u 18'' košta cca 9oo kn a yokohama duplo skuplja, i sad zato što je impreza nebi smjela biti gore nanknag ili federal, ili zato što je rs4 nesmije biti gore federal ??? Cayenna kojeg sam bio kupio pred 2 godine isto je bio obuven an nekim imenom ne poznatim gumama, i šta...vozio sam se normalno.
Pričam o tome da su navedene gume dostigle dosta visoki nivo kvalitete i gripa, a cijenom strašno konkuriraju visokoj klasi guma, kad si spomenuo potenzu, i nju sam vozio model re50 asimetrico na 19'' na golfu 5 i mogu reć da je dobra guma samo se brzo troši barem u toj dimenziji:

slika

Pa sam onda kupio super ili ultraleggere ne sječam se više sa novim GY f 1 eagle koje NE Valjaju ništa :

slika

Fala na komplimentu ali da sam ja dečko :) nebi razglabal o gumama već bi ganjal komade okolo :) :)

Vrh

PostPostano: uto ožu 20, 2012 9:08 am 

hehe ma za komade ne moras bit decko :D :D

Vrh

PostPostano: uto ožu 20, 2012 9:12 am 
Veteran
Veteran

Citat:
Mene su te gume ugodno iznendile i zato sam pisao o njima da su po mišljenju dobre, evo ti za usporedbu na rs4 sam imao te federal gume i bio sam oduševiljen a prije sam vozio na conti sport koja kom u 19'' košta 2000 kn i u mojem umjeću vožnje tog auta nisam primjetio da je federal lošija guma, vjerojatno i je da sam išao u extreme ili ne znam šta, sad sam na imprezu lani kupio nove yokohama parada spec 2 http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Yokoh ... Spec-2.htm" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; misleći da je to ono jebena guma, i eto ti sad info iz prve ruke da je ta guma smeće ali doslovce i federal 595 je 10* bolja guma po meni, a primjerice federal u 18'' košta cca 9oo kn a yokohama duplo skuplja, i sad zato što je impreza nebi smjela biti gore nanknag ili federal, ili zato što je rs4 nesmije biti gore federal ???
Zato sto presidente tako kaze, u njegovo misljenje se ne sumnja :lol:

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

PostPostano: uto ožu 20, 2012 9:18 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Nissan 350z
Samo čekam da ih namontiraš na auto. Nadam se da ćeš biti toliko iskren, i podijeliti svoje dojmove sa nama.

Vrh

PostPostano: uto ožu 20, 2012 9:36 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V70R
Citat:
Zato sto presidente tako kaze, u njegovo misljenje se ne sumnja :lol:
Predsjednički demnatij, dozvoljeno je svima sumnjati i razmišljati drugačije nego ja. Ali ja vidim da se ti bojiš drugačije razmišljati pa po forumu tražiš podršku za svoj naum. Što govori puno o tebi ;-)

Vrh

PostPostano: uto ožu 20, 2012 9:38 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V70R
Citat:
Samo čekam da ih namontiraš na auto. Nadam se da ćeš biti toliko iskren, i podijeliti svoje dojmove sa nama.
Ne vjerujem, taman da će se s njima voziti po ravnom ko da namjerno drifta to neće priznati.

Vrh

PostPostano: uto ožu 20, 2012 9:40 am 
Veteran
Veteran

Vozi: S60 2.5T summum 2005
Citat:
Predsjednički demnatij, dozvoljeno je svima sumnjati i razmišljati drugačije nego ja. Ali ja vidim da se ti bojiš drugačije razmišljati pa po forumu tražiš podršku za svoj naum. Što govori puno o tebi ;-)
Vas dvojicu bi trebalo dobro nalupat po riticama...

Vrh

PostPostano: uto ožu 20, 2012 10:18 am 
član VKH
član VKH

Citat:
Citat:
Vas dvojicu bi trebalo dobro nalupat po riticama...
Ne bi ni to pomoglo ... samo jedno zajedničko druženje kod mene kod kleti bi moglo rješiti sve zavrzlame i razmirice ;)

Vrh

PostPostano: uto ožu 20, 2012 12:31 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: S60 2.5T summum 2005
Citat:
Ne bi ni to pomoglo ... samo jedno zajedničko druženje kod mene kod kleti bi moglo rješiti sve zavrzlame i razmirice ;)
A to pak nemre bez bar 10 svjedoka... :mrgreen:

Vrh

PostPostano: uto ožu 20, 2012 1:00 pm 

Koliko se prasine diglo oko tih guma... Nego koje je ono ulje najbolje???:)))

Vrh

PostPostano: uto ožu 20, 2012 2:16 pm 
Veteran
Veteran

Suncokretovo....

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 135 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 3 4 5 6 7 ... 9 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: