Sada je: pet lip 20, 2025 10:16 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: pon pro 24, 2007 10:56 pm 
Veteran
Veteran

Iako je klub registriran prije vise od 2 godine, ovo je ipak prva godina njegovog "aktivnog" postojanja. Kako se blizi kraj 2007. godine, koristim priliku da se (u svoje ime) zahvalim svima vama, i da se osvrnem na neke bitnije momente.

Ako se dobro sjecam, prvi meet bio je odrzan u sijecnju. Sjecam se tog prvog meeta, nikad prije nisam vidio toliko Volvaca na jednom mjestu kod nas, makar nas je bilo samo 10ak hehe. Nakon toga sve je krenulo daleko brze nego sto sam mislio. Cini se da smo bili dobri u stavljanju letaka hehe. Par mjeseci kasnije, na Mreznici smo vec bili respektabilna sila, da bi danas forum brojao ~200 registriranih clanova (nadam se da ce se u iducoj godini "malo" veci udio tih clanova i malo aktivnije ukljuciti u djelovanje foruma). Pred par dana odrzan je i prvi dalmatinski meet (decki, jos jednom cestitam!), a mislim da necemo dugo cekati ni na nas Slavonski ogranak!

Posebne zahvale idu predsjednistvu na velikom trudu usprkos nedostatku vremena (a nazalost i sredstava), Kikiju na iznimnom doprinosu i strpljenju sa odgovorima (nadam se da te nisam previse udavio hehe), Nenadu na velikoj pomoci oko krpanja zuce (uh, da ne radi grijanje sjedala, mislim da bi radijator strpao u auto), deckima iz VRT teama na promociji, te velikom doprinosu u pomoci svima nama kroz savjete iz podrucja tehnike, Auto kuci Biskup (decki, dolazim uskoro na izmjenu tog nesretnog pn prekidaca) na sponzorstvu, svim ostalim sponzorima (cim dostavim podatke od kluba, i Auto Kreso ulazi u popis), te naravno svima vama bez kojih svega ovoga ne bi bilo! Ne smijem zaboraviti ni nase kolege iz kluba ljubitelja Volvo vozila Slovenije, hvala vam na svoj pomoci koju ste mi pruzili. Iduce godine cemo valjda napokon realizirati taj zajednicki meet!

Nadam se da cemo u iducoj godini biti barem 3x vise (aktivnih) clanova, isto toliko vise susreta, vise Volva 850 (hehe), vise sponzora, vise strpljenja, razumijevanja i tolerancije, i naravno - srece sa vasim limenim ljubimcima.

Takodjer koristim ovu priliku da svima vama i vasim obiteljima pozelim cestit Bozic! A za Novu godinu cemo kroz koji dan hehe...

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto pro 25, 2007 10:25 pm 
..
..

I ja se pridružujem čestitkama,te posebno pozdravljam momke iz VRT-a koji su ponajviše zastupni za uspješan rad Volvo Kluba.Sve najbolje u Novoj 2008 godini,i Vama i vašim pilama uz slogan:VOLVO FOR LIFE!!!

Vrh

Naslov:
PostPostano: uto pro 25, 2007 11:15 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V40 1.9 DI
Iskrene cestitke na skoroj godisnjici,ja jesam "friski" ali se osjecam kao da sam od prvog dana tu.Nadam se da cu i ja dostici titulu "veterana".moram priznat da nema kluba i foruma nebi niti pola znao o svo autu,a sigurno za te sve informacije bi se morao iskrcati kod raznih Volvo servisa.
Ponajvise na svemu tome zelim zahvaliti nasem majstoru KIKIJU

Iznajmljujem razglas,rasvijetu,pozornicu,krov i ostalu prateću opremu za razne evente
http://www.alibi-sound.com

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 3 posta ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: