Citat:
Citat:
Šta me razočarava je to, da neče popraviti svih auta sa greškom, nego samo one iz dolučenog područja.
A šta ako ja sada kupim auto iz Grčke gdje ne poznaju snijeg i uvozim ga u Slo? Ja ču ostati na cijesti zbog tuđe greške.
Kad ti kupiš auti iz Grčke ( neznam kad?)- prilikom prve posjete ovlaštenom servisu se taj auto prebacuje na odgovornost našeg tržišta i samim time dobiva i Recal akciju za naše tržište

,
Si sad manje razočaran

Dosta manje. Hvala na info. Ali pitanje je, dali se to zaista radi? Kod nas več sam čuo od nekoliko ljudi, da su negdje pronašli Recall za svoj auto. Ali ih na ovlaštenom servisu nisu obavijestili. Oni su sami morali iči na servis i zatražiti, da im se nešto zamijeni.
Šta se tiče čestih kvarova i recalla automobila:
Znate i sami, da se auto sestoji iz više nego 5.000 dijelova. Moj brat radi u jednoj firmi koja radi kablove za autoindustriju. To su takve škrtice da čovjek ne može vjerovat (normalno sve je to zbog minimiziranja troškova zbog konkurencije drugih proizvađača). Ako mogu na snopovima kabela koji su vrijedni recimo 100€, oni su se spremni cijenkati cijeli tjedan, da če sahraniti 0,05€ na komad.
Ja sam prijatno iznenađen, da su auti tako uzdržljivi koliko jesu. Naravno, da se razumijemo govorim za sve firme automobila ne baš Volvo, jer koliko znam jedna od rijetkih firmi za koje nisu radili baš je Volvo.