Citat:
ja vozim volvo 900, to je onaj kojem se ne kvare stvari koje se uobičajeno kvare na "volvo" vozilima novijeg datuma
@grim, morat ću te lobotomizirat, bar parcijalno

Nikad nisam rekao da ih gledam neg da su mi dizajnom ok za razliku od ostalih ispljuvaka aerodinamične ere. Već smo negdje konstatirali da se o ukusima ne raspravlja. Btw, jedan auto baš gledam, moram si kupit jedno novo vozilo. Nije volvo, al nije ni daleko od volva, valjda ću moć proć u klubu s tim ak tnt može s hyundaijem
Glede kvalitete infinitija, mislim da ste nešto zabrijali, to slovi u amerike kao luxury brand, i konkurira bmw-u i leksusu, volvo čak ni ne spominju kao konkurenciju. O kvaliteti unutrašnjosti ima više na linku :
http://www.infiniti.com/fx/key_features/interior.html
ima i o podvozju i ostalom. Izgleda mi svakako samo ne jeftino i loše.
Nemojte se ljutit al xc90 je meni bezveze iznutra kao i sv30-40 serija. 60,70 i 80 su mi ok u prethodnoj generaciji.
O ovim novima sam već sve rekao i ne želim se ponavljat, ako je luksuzno i premium čut plastiku kak zvoni kad lupiš prstom po oblozi vrata i armaturi auta onda bi i berlingo mogao ić u tu klasu, plastika na vratima je slična. Sad jel ova u voljvu od ekoloških materijala, jel ne gori i to, to mi znači jednako kao i sanader dobije zanokticu. Ili recimo premium cvrčci u novom c70
Dečki, pomirite se s tim da je volvo upao u sasvim fini prosjek, ne nudi ništa posebno i revolucionarno bolje od drugih osim svoje tradicije i renomea.
Jebeš volva kojem nemreš stavit 500 kila u gepek i bar 200 na krov, zakačit prikolicu i otići na more s tim svim skupa.