Imo ja,DVB-T prijamnik u ovor rupčagi na Rudama i meni je hvatalo jako dobro mada nisam imo optičku vidljivost sa repetitorom.
Ustvari ovako:
Za DVB-T,prijamnik se može koristitit DVB-T antena (digitalna),veličine jedne sobne analogne antene,a izgledaju ovako

ILI
A prijamnik ima na sebi i priključak za analognu antenu (riblja kost-log. antena)

A ona isto hvata digitalni signal.
E sada:
u ZG-u postoje samo dva odašiljača koja odašilju DVB-T signal,
1.Na HRT zgradi,tj;tornju
2.Toranj na Sljemenu
Uvijet za prijam DVB-T signala je da se ima optička vidljivost sa bilo kojim od ova 2 repetitora (ja nisam imo optičku vidljivost sa niti jednom lokacijom ali sam ipak lovio DVB-T signal,......... sad se pitate kak.........neznam ni sam,ali mi je reko frend kaj radi u OIV-u (čitaj:Odašiljači I Veze)da sam signal dobivo putem refleksije od brda,ali sam imo problema kaj mi se puno puta znala slika smzavat i pretvarat u kockice)
Nakon 1 mjesec korištenja sam popizdio,maknul ga i uzo MAX-TV i šlus.A sada mi DVB-T prijamnik stoji neupotrebljen.
A rado bi ga nekome ustupio.
Tako da sam siguran da ti nebi imo nikakvih problema sa prijemom signala potreban za DVB-T
Napomena:
Najveći
+je to što sa već 30% signala možeš imati 100%-tnu sliku