Sada je: uto lip 24, 2025 1:19 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 39 postova ]  Stranica 1 2 3 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: F1
PostPostano: sub ožu 28, 2009 7:07 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Napokon fooormuuuulaaaaa!!! :auto-swerve: :auto-layrubber: :auto-checkeredflag: :character-beavisbutthead:

Vrh

Naslov: Re: F1
PostPostano: sub ožu 28, 2009 8:15 am 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
Baš pogledao kvalifikacije i samo mogu reći :o :clap: ,jedva čekam sutrašnji :auto-checkeredflag: .

Volvo for Life

Vrh

PostPostano: sub ožu 28, 2009 3:57 pm 
Veteran
Veteran

kako sad stvari stoje bit će jako zanimljiv početak sezone,ima jako puno ugodnih iznenađenja :clap:

Vrh

PostPostano: ned ožu 29, 2009 9:47 am 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
U što volim kad F1 postane ovak napeta ,i jedva čekam sljedeći tjedan i nove dvoboje. Inaće bravo za Butona :clap: ,a i Hamilton je ipak pokazao s lošijim Mclarenom da zna vozit. Žao mi Kubice i Vettela ,ali sami su si krivi (naravno zbog toga je trka bila samo još bolja :whistle: ).

Stavljam cenera na Kubicu sljedeći tjedan :!:

Volvo for Life

Vrh

PostPostano: ned ožu 29, 2009 10:38 am 
Veteran
Veteran

Sve u svemu jako zanimljivo, jad nad jadom Ferreri, ona dva idota po meni najlošiji vozački par Ferrarija ikada, Mclaren truba da nije imao taj kers "osunčani" nebi ni svoju babu mogo prestić, i još ktome mu pomognu glupi potez Vetela i nervoznog Kubice, glupavo, Brownu svaka čast na jebeno složenom bolidu, Button odličan, Rubens ko i obično niš specijano imao sreče.
Kako kaže Dugi veselim se sljedećem vikendu, bit će to zanimljiva sezona.

Vrh

PostPostano: ned ožu 29, 2009 11:47 am 
Veteran
Veteran

i ja jedva čekam sljedeću nedjelju :dance:
iako ove promjene koje su napravili u ovoj sezoni ako je suditi po prvoj utrci odlična je stvar :clap:
više dolazi do izrazaja vozačka sposobnost,iako naravno sve je podređeno bolidu :dance:
iznenadio me hamilton, :dance: računao sam da će oko 10 mjesta doć,ipak navijam za njega,a on dođe 4 :clap:
kubica je na kraju ispao blesav da se tako izrazim jer ne čekat da prođe dva zavja i proć Vettela kojem bolid pleše po pisti ....prevelika želja za bodove i poziciju :doh:

e sad,da li ovo znači da je Button novi svjetski prvak?ako je suditi tradiciji odgovor je da
odličan bolid,odlična utrka za njega :clap:

Vrh

PostPostano: ned ožu 29, 2009 10:09 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Ovo je još zagrijavanje, ne može se suditi po prvoj utrci. Deinitivno je drugačije nego prošle sezone, moraju se i vozači naviknuti na promjene. Sam taj kers ili kako se već piše, ima i fine mase (ne znam točno, ali sigurno kao pol rezervoara), a daje i dobru dodatu konjažu, ali samo na 6,6 sec po krugu, tako da i to treba skužiti kada koristiti. Gume su drugačije nego prošle sezone, smanjeni okretaji, manje motora dozvoljeno u sezoni. Pa i to prednje krilo, da nije tako široko, ova dva bisera bi se možda samo malo dirnuli kotačima i nastavili dalje. Ovako je krilo odmah pod kotačem i čini ozbiljniju štetu.
Svakako će sezona biti zanimljiva. Drago mi je što je dosta dečkiju dobro,konkurentno, nema više apsolutne dominacije jednog ili dva pilota. Ovako je puno neizvjesnije.
I ovu sezonu navijam za Kimija i Massu, ali drago mi je zbog Butona i ostalih sa bodovima.

Vrh

PostPostano: čet tra 02, 2009 12:23 pm 
Veteran
Veteran

http://www.net.hr/sport/ukratko/page/20 ... 53006.html" onclick="window.open(this.href);return false;
:think: :oops: :doh:

Vrh

PostPostano: čet tra 02, 2009 1:10 pm 
..
..

Glupan bahati, mislio je da će opet svi stati iza njega :snooty: , baš mi je drago, ne volim ga od početka zato što ga forsiraju na silu :naughty:

Zadnja izmjena: jopis, dana/u čet tra 02, 2009 1:28 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Vrh

PostPostano: čet tra 02, 2009 1:12 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Hvala :wink:

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

PostPostano: čet tra 02, 2009 1:49 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Glupan bahati, mislio je da će opet svi stati iza njega :snooty: , baš mi je drago, ne volim ga od početka zato što ga forsiraju na silu :naughty:
a ni Sumacher,Hill,Prost,pokojni Senna nisu baš bili puno bolji,za ovog prvog šta se tiče bahatosti i aroganicije ne treba trošit riječi :naughty:
nikad nisam Michaela volio,al mu skidam kapu za vožnje koje je odvozio kao vozač F1 :clap:
ako ne grizeš nikad prvak nećeš postat
ipak mi je hamilton miljenik :drool:

Vrh

PostPostano: čet tra 02, 2009 2:13 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
šumahera možeš komparirati sa senom, po naravi su bili tu negdje, nastup je vrlo sličan, ali prost i hill su daleko od toga.
Kakav će biti hamilton to ćemo tek vidjeti, rano je još, al da ga forsiraju forsiraju ga.

Vrh

PostPostano: čet tra 02, 2009 2:26 pm 
..
..

Ne dirajte mi Sennu, a pogotovo ga ne uspoređujte sa onim g..... arogantnim od Šugahera :evil: Ne bi čovjek pola toga osvojio da mu nije konstantno progledavano kroz prste, a isto tako i ferarievim mućkalicama...

Vrh

PostPostano: čet tra 02, 2009 2:45 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Citat:
Ne dirajte mi Sennu, a pogotovo ga ne uspoređujte sa onim g..... arogantnim od Šugahera :evil: Ne bi čovjek pola toga osvojio da mu nije konstantno progledavano kroz prste, a isto tako i ferarievim mućkalicama...

izgleda da nisi svjestan kako je senna izgledal na stazi i oko nje, tolike arogancije i prgavoće do tada nije bilo. Šumaher je samo pokupio stil od njega. Ko je kako pobjeđivao to je već druga tema. Hamilton ide istim stopama, kud će njega to dovesti pitanje je. Da dobro vozi to je fakt, kao što je fakt da su dobro vozili i sena i šumaher. Ukoliko nisi rodbinski ili poslovno povezan s nekima od njih ne vidim razloga za ljutnju ;)

Vrh

PostPostano: čet tra 02, 2009 2:59 pm 
..
..

Ma ne ljutim se ja nego sam fan Senne i teški mrzitelj Šugahera... A mislim da se ipak Sennin stil i uvjeti poprilično razlikovao od švabinog. Ja volim vozače koji idu na glavu, ali opet ne one koji su bolesno isfavorizirani... Npr. kralj u Moto GP-u je za mene prije Rossi-a jedino Mick Doohan, a unazad par godina u F1 jedini meni zanimljivi su Sato i Montoya :D

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 39 postova ]  Stranica 1 2 3 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: