Citat:
Citat:
Osiguranje za staklo možeš bilo kada doplatiti, barem u nekim osiguranjima
Da znam ali onda si pod posebnim povečalom jer je kao sumnjivo što sad uplačujem a ne kod registracije pa ako imaš imalo oštećeno staklo neće priznat punu vrijednost štete jer kao nije bilo ispravno ni kod početka osiguranja pa ti isplate samo 70% imao sam iskustva pa sam revoltiran takvim postupkom prekinuo praksu osiguranja i računajuć da nisam punih sedam godina imao problema a sad u par mjeseci tri štete .
Pripisujem ovaj omjer tome što kod nas vade šoder za gradnju i svako drugo vozilo na cesti je šleper pun do vrha ali da se nemogu propisno postaviti zavjesice na kotače koji ispaljuju projektile stvarno nemogu vjerovat a pošto sam i strastveni biciklist zamišljam kako bi mi izgledala faca da mi isti kamen doleti u glavu!
Baš te krenulo...
Djelomično kasko osiguranje možeš napraviti uz policu obaveznog osiguranja ili samostalno (kada god hoćeš).
Obavezno je slikanje auta pa ne kužim ovaj dio s 70%...
Samo neki od primjera kombinacija:
- standardno ugrađena svjetla i zrcala
- standardno ugrađena stakla
- pad snijega i leda s građevinskih objekata kao i nalet na divljač
Maksimalni iznos pokrića za štete nastale za vrijeme trajanja police osiguranja iznosi 7.000 kuna.
Cjenik je formiran po snazi vozila i raspon cijena je od 350,00 - 600,00kn + 10% poreza...