Na vrh

 • Volvo okrenuo novo poglavlje u svijetu samovozećih automobila

  Volvo je u tom segmentu odlučio napraviti iskorak i u maniri temeljne niti vodilje svoje tvrtke predstaviti djelovanje u slučaju da dođe do problema s takvim automobilima. Na nedavnoj konferenciji o automobilskoj industriji predsjednik Volvo grupe, Hakan Samuelsson, govorio je o budućnosti koja se nazire u autoindustriji. Tom prilikom predstavio je jedan zanimljivi koncept u kojem će Volvo biti jedini odgovorni ukoliko se dogodi kakva nesreća u kojoj će biti uključne samovozeći automobil njihove marke. Detaljnije, ukoliko jedan takav automobil kompanije Volvo skrivi nesreću, navedena će kompanija u potpunosti odgovarati za svu štetu koja je nastala.Više...

 • Pogled u budućnost

  Concept Estate pokazuje kako će izgledati i funkcionirati unutrašnjost nadolazećih Volvo modela. Najistaknutija dizajnerska značajka unutrašnjosti je jednostavnost koja koristi ekskluzivne materijale i najnoviju tehnologiju, uz autentično majstorstvo izrade i savršene omjere. Tradicionalni raspon kontrola i gumbova zamijenjen je jednim panelom s ekranom osjetljivim na dodir na središnjoj konzoli. Taj ekran podjeća na tablet te time uvodi unutrašnjost Volvo modela u 21. stoljeće..

 • Novo lice Volva

  Nakon cjelogodišnjeg iščekivanja, prvi nacrti novoga voditelja dizajna Thomasa Ingenlatha otkrivaju odvažan novi smjer u oblikovanju Volvo automobila. Concept Coupe spaja suvremeni skandinavski stil života s prepozatljivim dizajnerskim elementima Volva iz razdoblja 1960-ih. Rezultat toga je sportski automobil namijenjen samouvjerenom gospodinu (ili dami) kojeg karakteriziraju odvažne proporcije, novo lice te unutrašnjost ispunjena vrhunskim majstorstvom izrade i inovativnom tehnologijom.

 • Nova sloboda Volva

  Concept Coupe je prvi iz serije od tri konceptna automobila koji, svaki na svoj način, predstavljaju novu generaciju Volvo modela, generaciju koja će započeti s posve novim Volvom XC90 u 2014. godini. To je prvi automobil izrađen na novoj podesivoj platformi SPA (Scalable Product Architecture). Ona je razvijena samo za Volvo automobile, a njezina fleksibilna SPA arhitektura oslobađa dizajnere od ograničenja koja su im nametale prethodne platforme. “Ovo je nova sloboda za Volvo”, ističe Ingenlath.

 • Stvoren za aktivni stil života

  Nakon što smo predstavili novu slobodu revolucionarnog Volvo Concept Coupea, ponosno predstavljamo Concept XC Coupe. Ovaj model drugi je u nizu od tri konceptna automobila, a nadahnut je suvremenom sportskom opremom visoke tehnologije. Radi se o profinjenom, moćnom i sigurnom automobilu stvorenom za aktivni stil života. Markantan izgled Volvo Concept XC Coupe s dvoja vrata i četiri sjedala, blisko je povezan sa svojim srodnim modelom Volvo Concept Coupeom. K tome, veći kotači od 21 inča, naglašeni lukovi blatobrana i povišena linija krova doprinose markantnijem dojmu i moćnijem, samouvjerenom izgledu.

Volvo klub Hrvatska

Elegance is the only beauty that never fades.

Članarina za 2019.

Poštovani članovi!

Ispričavam se i ime kluba zbog kašnjenja te Vas ujedno i izvještavam da se mogu uplaćivati članarine za 2019. godinu uz par izmjena..

U skladu s novim odredbama ili novog zakona o zaštiti podataka (GDPR) svi novi članovi koji to žele postati obavezni su ispuniti i potpisati privolu za prikupljanje i obradu podataka te novu pristupnicu..

Dakle svi članovi od ove godine neovisno dali su to po prvi put ili već dugogodišnji, obavezni su ispuniti novu pristupnicu i privolu te ih potpisane poslati na adresu kluba!

Bilo kakve izgovore ne uvažavamo jer svatko može izdvojiti 5 minuta svog vremena i ispuniti traženo!!

Pristupnica i privola otvaraju se klikom na link: Pristupnica / Privola

Mihovil Vlatković

Cijenjeni članovi i svi koji to žele postati!!

Poštovani članovi kluba/foruma

Uprava VKH-a obavještava sve članove i one koji to žele postati da članarinu mogu početi uplaćivati na račun kluba. Iznos članarine je isti kao i prošle godine ,100 kuna.

Za sve nove članove koji se žele učlaniti evo kratkih uputa kako to učiniti:

Kako postati član?

Članom se može postati na slijedeće načine:

1. Dođite osobno na neki sastanak VKH-a, te tamo možete ispuniti pristupnicu i privolu za prikupljanje i obradu podataka.

2. Ispuniti pristupnicu i privolu u on-line obliku te je kao e-mail poslati na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

3. Mogućnost je da ako ste iz Zagreba ili barem u prolazu kroz grad, da se nađete sa jednim od članova (Nenad Mesic - Davorin Damjanić - Mihovil Vlatković), te da obavite upis na taj način. Dogovori su preko foruma na PM ili putem mobitela.

Osobe za kontakt

Nenad Mesic (Nenad) - 095/883 64 98

Davorin Damjanić (dugi) - 091/ 519 46 34

Mihovil Vlatković (Leonardo23) - 095/ 913 35 72

Žiro račun otvoren u Privrednoj Banci :

IBAN : HR6923400091110207831

Matični broj "Volvo kluba Hrvatska"

2026945

Adresa VKH-a

Volvo Klub Hrvatska, Belušići 11, 10298 Donja Bistra, Hrvatska