Na vrh

 • Volvo okrenuo novo poglavlje u svijetu samovozećih automobila

  Volvo je u tom segmentu odlučio napraviti iskorak i u maniri temeljne niti vodilje svoje tvrtke predstaviti djelovanje u slučaju da dođe do problema s takvim automobilima. Na nedavnoj konferenciji o automobilskoj industriji predsjednik Volvo grupe, Hakan Samuelsson, govorio je o budućnosti koja se nazire u autoindustriji. Tom prilikom predstavio je jedan zanimljivi koncept u kojem će Volvo biti jedini odgovorni ukoliko se dogodi kakva nesreća u kojoj će biti uključne samovozeći automobil njihove marke. Detaljnije, ukoliko jedan takav automobil kompanije Volvo skrivi nesreću, navedena će kompanija u potpunosti odgovarati za svu štetu koja je nastala.Više...

 • Pogled u budućnost

  Concept Estate pokazuje kako će izgledati i funkcionirati unutrašnjost nadolazećih Volvo modela. Najistaknutija dizajnerska značajka unutrašnjosti je jednostavnost koja koristi ekskluzivne materijale i najnoviju tehnologiju, uz autentično majstorstvo izrade i savršene omjere. Tradicionalni raspon kontrola i gumbova zamijenjen je jednim panelom s ekranom osjetljivim na dodir na središnjoj konzoli. Taj ekran podjeća na tablet te time uvodi unutrašnjost Volvo modela u 21. stoljeće..

 • Novo lice Volva

  Nakon cjelogodišnjeg iščekivanja, prvi nacrti novoga voditelja dizajna Thomasa Ingenlatha otkrivaju odvažan novi smjer u oblikovanju Volvo automobila. Concept Coupe spaja suvremeni skandinavski stil života s prepozatljivim dizajnerskim elementima Volva iz razdoblja 1960-ih. Rezultat toga je sportski automobil namijenjen samouvjerenom gospodinu (ili dami) kojeg karakteriziraju odvažne proporcije, novo lice te unutrašnjost ispunjena vrhunskim majstorstvom izrade i inovativnom tehnologijom.

 • Nova sloboda Volva

  Concept Coupe je prvi iz serije od tri konceptna automobila koji, svaki na svoj način, predstavljaju novu generaciju Volvo modela, generaciju koja će započeti s posve novim Volvom XC90 u 2014. godini. To je prvi automobil izrađen na novoj podesivoj platformi SPA (Scalable Product Architecture). Ona je razvijena samo za Volvo automobile, a njezina fleksibilna SPA arhitektura oslobađa dizajnere od ograničenja koja su im nametale prethodne platforme. “Ovo je nova sloboda za Volvo”, ističe Ingenlath.

 • Stvoren za aktivni stil života

  Nakon što smo predstavili novu slobodu revolucionarnog Volvo Concept Coupea, ponosno predstavljamo Concept XC Coupe. Ovaj model drugi je u nizu od tri konceptna automobila, a nadahnut je suvremenom sportskom opremom visoke tehnologije. Radi se o profinjenom, moćnom i sigurnom automobilu stvorenom za aktivni stil života. Markantan izgled Volvo Concept XC Coupe s dvoja vrata i četiri sjedala, blisko je povezan sa svojim srodnim modelom Volvo Concept Coupeom. K tome, veći kotači od 21 inča, naglašeni lukovi blatobrana i povišena linija krova doprinose markantnijem dojmu i moćnijem, samouvjerenom izgledu.

Volvo klub Hrvatska

Elegance is the only beauty that never fades.

Informancije o susretu

Bjelovar 2018

 

 

Cijenjena nacijo!! 
Evo nakon dogovora i potvrde datuma obavještavamo sve članove kluba/foruma da će susret ove godine biti 15, 16 i 17 lipnja..

Lokacija je svima već treću godinu zaredom, tradicionalno u Višnjevcu kraj Bjelovara na obiteljskom imanju "Dobrovita"
Zašto opet Dobrovita? Svi članovi koji su sudjelovali na godišnjoj skupštini su izrazili želju da se opet okupimo baš gore, jer su iskustva već drugu godinu zaredom vrlo pozitivna.
U dogovoru sa članovima u svezi hrane odlučili smo da ove godine ipak idemo malo standardnijom i provjerenom metodom pa tako neće biti gulaša i janjetine, nego ide odojak i roštilj.
Cijena susreta će morati dožitviti korekciju zbog pojedinih situacija koje se ponavljaju iz godine u godinu..
Uvesti ćemo i neke novosti da udovoljimo pojedincima koji su se žalili na cijenu od tri dana, a oni bi bili samo jedan!
Znači ovako, cijena po osobi za jedan dan je 100 kn a za dva ili tri dana 150 kn. 
Kako su se povećali vaši apetiti tako su se na našu žalost povećali i troškovi organizacije.. 
Kao što je i poznato svih ovih godina ali evo za nove koji ne znaju to je cijena po osobi za koju dobijete osiguranu hranu i piće za sva tri dana, dodatne aktivnosti, izlete itd itd..
Od hrane ono što je sigurno idu odojci i roštilj, piće standard točno pivo i vino te bezalkoholne poslastice...

To je to za sad, imate 4 mjeseca da si isplanirate kako doći, upisati godišnji, bolovanja, slobodne dane

Za sve daljnje aktivnosti u svezi organizacije pišemo Vam na svim dobro poznatim mjestima za oglašavanje ovog susreta, znači forum i fb

Ukoliko bi netko želio izdvojiti nešto malo vremena oko pomoći u organizaciji ili netko pozna nekog na visokoj poziciji nek se javi, mi ćemo ga dočekati objeručke..

Lp