Evo da budem budala do kraja i pomognm još nekom. Jučer sam bio u US ambasadi pogledat kola koja sam prije spomenuo:
http://www.usembassy.hr/fcgi-bin/auctio ... 264195.dat
Uglavnom, fotografisanje je bilo zabranjeno pod cijenu apsa (hapšenja), a kako su vozila neregistrirana nije ih se smjelo voziti (ni po parkingu). V70 je bilo pogledati još nekoliko ljudi s foruma, koje ne poznam, a koji se mogu naknadno javiti. Al neće,znam ja, ti se sad smiju s nemoralnim ponudama koje su dali....
Auto se može licitirati do sutra u ponoć, a uz trošak kupnje valja računati i na šlep od 250 kn (dogovor s MUP-om da odmah ordiniraju ako poželiš odvesti auto, a tad je globa 500 kn)
O autu:
Izvana: sve ok, ima jednu veću i nekoliko sitnih ogrebotina, poliranje bi dobro došlo
Iznutra: Gđa američanka je prilikom prebacivanja svog trupla u/iz vozila štiklom probila kućište zvučnika u vratima. Kožna sjedala dugo nisu vidjela kakove masnoće za podmazivanje.
Nedostaje rezervni kotač i nešto alata.
Mehanika: Na oko sve djeluje ok, a nema ni upozorenja na kontrolnoj tabli. Akumulator treba novi. Auto je stajao min 6 mjeseci, pa vjerojatno treba napraviti lagani servis.
Od ispod je auto dobio malo korozije (površinske)
Gume su 2010, pa treba novi kompletić.
Auto je na 116.000 km, 98.000 km kad je bio veći servis je iz 2012.g. Plin naravno nema.
To je ono kaj sam vidio.
realno, nisam pametan kaj to vredi jer naoko vidim 2500 eura troškova uključujući registraciju....