Sada je: čet tra 18, 2024 3:57 am.

Vremenska zona: UTC+02:00


Pravila foruma


OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 06g, čudan zvuk motora )



Započni novu temu  Odgovori  [ 16 postova ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
PostPostano: čet lip 16, 2022 10:36 pm 
Offline

Pridružen/a: ned tra 08, 2018 10:06 am
Postovi: 68
Vozi: Volvo
Citat:
Imas temu koju sam ja otvorio. Identican problem na istom autu. Nema sta nisam probao, ali i dalje trosi 1 litar na 1000 km. U ovlastenom rekli da nije nista opasno, da je benzin u pitanju onda bih se trebao zabrinuti.

Ako sam citao isti post, auto ti je presao 200k. Moj je na 56k sto je velika razlika u kilometrazi i mozda zbog puno km trosi ulje - opet i to nije normalno, a jos manje normalno sa 56 k. mislim da se problem ne moze rjesiti samo s karikama - stavio sam u prosli post recall s USA trzista. mijenjaju se karike i klipovi. ima vec i poveci broj sudskih tuzbi u Americi vezano za ovo pitanje - jeb.. Ameri. EGR sam mijenjao jer je bio stari model EGRa sa presitnim sacama pa se stalno blokirao. stavili su mi novi model EGRa (velike sace) i od tad nemam problema. to je cca 4 k u ovlastenom, ali bar radi.
Ukratko auto je sra..., ali kako cujem od ostalih ljudi ovi noviji auti su macak u vreci - kaze mi zena neki dan kupi Skodu one su super (ja popi..., naravno), a neki dan mi prica prijatelj da mu je na novoj Octaviji sa 40 k puko remen na autocesti- totalka.
Malo sam razduzio, ali ukratko peri&deri dok ide kad stane uzet drugi, stari polit plavim dizelom (obicni je preskup) i zapalit...


Vrh
   
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 16 postova ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00


Online

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
HR (CRO) by Ančica Sečan