Citat:
Da, upravo to, kada tipkom za centralno hocu otkljucati cuje se klik, isti zvuk kao i kod otvaranja samo sto ovdje nema otvaranja.
Radi se o vlazi jer kako da drukcije protumacim jer auto recimo cim je malo na kisi ili kad dodje iz autopraone ne radi ni jedan gumbic za centralno iznutra , nikad nije zakazalo po suhom vremenu. Gledao sam spojeve, zice, sve moguce sto sam mogao dodirnuti sam dodirnuo...evo, vani je kisa ujutro padala, ja isao u zg i ne radi otvaranje, auto je bio u podzemnoj garazi i u 13 sati sam krenuo doma sve ok. Napominjem jos jednom da nikad nije zakazalo po suhom vremenu, u drugom slucaju dosta je pak da auto stoji samo na kisi par minuta i vise nece otkljucavati... Nikad nije bio udaren ili nesto slicno, tako da odbacujem mogucnost da je negdje nesto krivo spojeno ili da nije izolirano kak spada...
Čuj , zasad nemam neku ideju u čemu bi mogao biti problem ali ako je povezano s kišom i vlagom vjerojatno negdje prodire do sklopova a kako tipke rade čak i čuješ zvuk ali ne otključavaju komandni dio radi a izvršni ne do kraja .
Možda da provjeriš u bunkeru s lijeve strane se nalaze sklopovi elektronike a niže ispod njih se nalazi otvor za ispuštanje zraka prilikom zatvaranja vrata , svojevrsni nepovratni ventil kad zalupiš vratima on se otvori i ispusti naglo stvoreni pritisak zraka a s vanjske strane se nalazi gumirano platno koje se otvara prema van ako zbog nekog razloga to platno nije na mjestu moglo bi se dogoditi da vlaga ulazi . Ne kažem da sam siguran ali je lako za provjeriti samo skineš bočni tapicirung u bunkeru i pogledaš.
Ja budem pokušao pronaći sheme za sistem centralke jer ovakve greške su velika misterija a onda se dogodi da samo sve proradi no uvijek je dobro pronaći uzrok.
Ako netko ima sheme nek posta ili stavi link bit će brže.