Citat:
Donja strana filtera je dolaz zraka koliko si platio filter zraka kada ćemo se naći da popijemo piće i pogledamo volvace pozdrav
Pa da... Logično da vuče odozdo. Sramota me je reći da tek sad počinjem razumijevati kako radi prokleti filter zraka na autu

Filter sam platio nekih 480 kuna (600 -20% popusta) u AutoKreši. Sve u svemu, daje dobar zvuk, a za performanse ću im vjerovati na riječ: nije da ih ikada provjeravam nemilice, ali mi se ipak čini kao da "lakše diše" s tim filterom i kao da malko lakše potegne, a sad, da osjetim nekakve bitne razlike - ne osjetim. Što se pića tiče, kad god, bilo bi mi drago, samo ako nisam na poslu

Moj broj je 091/242-68-38.
Citat:
Ma mislim da je vlaga glavni krivac jel tih dana je bilo poprilicno magle jos kad je prao auto nisam pitao jel pran mozda dok je radio pa dodatno uvlacio fine cestice vodene pare koje je kn izblokira sa svojim finim uljnim filmom i srtvrio smanjen protok. I Kiki ako usisas kutiju filtera zastiti poklopac tj nemoj da prasina ide gde je senzor.
Nije bio upaljen za vrijeme pranja, uvijek ga ugasim, ali sam ga dobrano pošpricao odozdo, zbog soli. Lako moguće da je navukao malo vlage unutra. Svakako ću testirati još jednom, vratit ću KN unutra kad se osuši i kad ga nauljim, pa ćemo vidjeti... Na Xsari sam ga imao devet godina, u devet godina očišćen je tri ili četiri puta, nisam siguran, i nikada nije bilo nikakvih problema, ali Xsara nije ni imala toliko elektronike...