Citat:
ma v40 nije za mene..ja jos moram lovit komade ....pa da dofuram neku u v40 mislila bi da sam samohrani otac!!!!!
a imo sam iskustva voziti 1.8 16v i solidan autic al nakon sto sam ga duze vrijeme vozio preslabo mi to nekako....inace meni nije trosio ispod 10 l nesjecam se..gradske je zno piti i 12-14 l ..dok sam jednom isao na put do makarske 5 ljudi krcat prljagom auto put 150-170 10 l potrosnja otprilike....
jel se treba pripaziti sta na podvozje ili????vilice ili ....inace kolko sam primjetio nemaju uopce problema sa hrdjom..ovo mi je prvi glas da pogledom po rubovima kod haube...ajd pustite vi focuse i lancere 8)
Poslije 1.8 ovaj ti definitivno nebi bio slab, 118kw je dovoljno da budeš među naj bržima

, a što se tiče potrošnje neka ti to bude zadnje mjerilo pri odabiru motora. Oni ti imaju nesrazmjerno malu razliku u potrošnji u odnosu na snagu, nebitna stavka. Naravno, pričam o benzincima.
Pošto je V40 naj ljepši karavan na svijetu

, mislim da i on može uz malo šminke (crne folije na staklima) biti odličan picolovac, jedina mu je mana jako nespretno

obaranje prednji siceva. Ali ako nemaš more stvari u gepeku, spustiš stražnje i malu do 170cm možeš polegnuti bez savijanja nogu.