Sada je: sub srp 05, 2025 11:33 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 110 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 ... 8 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: sri svi 14, 2008 12:00 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
Citat:
provjerio za Focus..nema..očito je to obiteljski :-(
platforma je ista. To ti je sranje. Mondeo-ovi veći i focus-ovi manji. Nema volvo tu šta, ford kaže uzet ćete ovo radi kresanja troškova i ovi moraju tak radit....

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri svi 14, 2008 2:31 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
nemogu prihvatit da je funkcionalnost tako nisko na listi prioriteta Volvo inžinjera....
V50 je najmanji karavan, i tu funkciju ispunjava jako dobro. Prosjecni ljudi ce se udobno smjestit na prednja sjedala, straga tak i tak komfor u ovoj klasi nije prioritet. Kome je premali, kupit ce novi V70. Prethodni V70 je izdanak 60tke, koja je opet - bussiness klasa. Dakle, bitan je komfor na prednjim sjedalima, straznja su tu da popune prostor do gepeka. BMW serije 3 je isti po tom pitanju - sprijeda odlicno, straga skuceno. Mi pricamo o premium segmentu, tu nisu bitni centimetri nego predstava. Tko gleda prostor gleda u smjeru VW Transportera, Hyundaia H1 i ostalih...

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri svi 14, 2008 3:03 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
V50 je najmanji karavan, i tu funkciju ispunjava jako dobro. Prosjecni ljudi ce se udobno smjestit na prednja sjedala, straga tak i tak komfor u ovoj klasi nije prioritet. Kome je premali, kupit ce novi V70. Prethodni V70 je izdanak 60tke, koja je opet - bussiness klasa. Dakle, bitan je komfor na prednjim sjedalima, straznja su tu da popune prostor do gepeka. BMW serije 3 je isti po tom pitanju - sprijeda odlicno, straga skuceno. Mi pricamo o premium segmentu, tu nisu bitni centimetri nego predstava. Tko gleda prostor gleda u smjeru VW Transportera, Hyundaia H1 i ostalih...
al bi mogao pogledat u smjeru škode superb recimo, pa se ugodno iznenadiš.. A što se tiče predstave susjed bude dobio grčeve u želucu prije na škodu superb ili passata nago na volvo koji kod nas kotiraju kao nezanimljivi egzotični auti koje kupuju ekscentrici.
Osim toga, Grim, jebem ja premium segment s takvom plastikom iznutra kakva je u novim volvoima. Još jedan puta ću ponovit moj subjektivni dojam, ford namjerno sjebava volvo, to više nisu ni blizu onih auti kakvi su nekad bili.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri svi 14, 2008 3:22 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Audi A4 8W
ja vidim samo da je se volvo pomakao prema napred dizajnom a ovi novi su odlični iznutra i jako mi se sviđa interijer.
S40/V50 je meni skučen napred je se dosta blizu sjedi kod vrata pa se zapinje laktom za bočnicu vrata al možda stvar navike.

@ ruka nemoj me krivo shvatit ,ti stari volvi modeli koje ti voziš vjerovatno jesu kvalitetni ali zbog dizajna UNUTRA a bome i izvana ja ga nebi ni za džabe imao na dvorištu jer su mi odvratni a to je vjerovatno zato što nisam oldtimer fan.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri svi 14, 2008 3:37 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo 850 2.0 GLT
Ovi novi mi izgledaju vau, i ja bi' jednog! Stari imaju onu pouzdanu patinu koju je tesko vidjet na novima, posto nije proslo niti 10-ak godina od kada su izasli prvi modeli! Na starom modelu(u mom slucaju 850-ka) znam sve mane i nedostatke, i lako ih otklonim i umanjim, sa novim nisam siguran sto bih. Na stare modele sam slinio k'o klinac(20-ak godina, a para ni da me je....es), i savrseno sam zadovoljan kada ga vozim, posto je to ono sto sam zelio.
Uz sve prednosti, emocionalne i racionalne, ja i dalje razmisljam o nekakvom V70/XC70 par godina starom, neznam vidjet cu sta donosi sutra(citaj: cijena goriva).

850 GLT 2.0 T(urbo)5

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri svi 14, 2008 3:37 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
ja vidim samo da je se volvo pomakao prema napred dizajnom a ovi novi su odlični iznutra i jako mi se sviđa interijer.
S40/V50 je meni skučen napred je se dosta blizu sjedi kod vrata pa se zapinje laktom za bočnicu vrata al možda stvar navike.

@ ruka nemoj me krivo shvatit ,ti stari volvi modeli koje ti voziš vjerovatno jesu kvalitetni ali zbog dizajna UNUTRA a bome i izvana ja ga nebi ni za džabe imao na dvorištu jer su mi odvratni a to je vjerovatno zato što nisam oldtimer fan.
kužim ja tebe gonzo, sto ljudi sto ćudi, meni dizajn ne igra, pogotovo ovo novo sve, svi auti na isti kalup, napuhnuto, iskreno lagano mi se gade svi redom. Ja sam više onak, blues igrač ;)
Pomak u dizajnu kod volva je doveo do toga da izgube funkciju i praktičnost koju su prije imali a bogami i dobar dio robusnosti. jednostavno, to više nisu ti auti i amen, isto kao što i saab više nije kakav je nekad bio.
Kak je krenulo, na kraju ću si kupit krajzlera 300 za pokazivanje pred kafićem jer bez toga kod nas očito ne ide, to je još jedini novi auto koji me ne ostavlja ravnodušnim....

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri svi 14, 2008 3:45 pm 
Veteran
Veteran

nije ni meni do kurčenja jer da se oću kurčit kupio bi si BMW (bosansko motorno vozilo) nego stvar je što sam se nekako zaželio luxusa i komocije što S40 serija i nije baš pružala ali moram priznat da sam bio jako zadovoljan.

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri svi 14, 2008 3:49 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
nije ni meni do kurčenja jer da se oću kurčit kupio bi si BMW (bosansko motorno vozilo) nego stvar je što sam se nekako zaželio luxusa i komocije što S40 serija i nije baš pružala ali moram priznat da sam bio jako zadovoljan.
ja kad sam iz v40 sjeo u 900 doživio sam prosvjetljenje za dupe i leđa, o luksuzu neću ni govorit, razlika u izvedbi i materijalima je nebo i zemlja. jedino je dizajn starinski, al meni to baš odgovara. Lud sam jelda?

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri svi 14, 2008 3:52 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo 850 2.0 GLT
Citat:
ja kad sam iz v40 sjeo u 900 doživio sam prosvjetljenje za dupe i leđa, o luksuzu neću ni govorit, razlika u izvedbi i materijalima je nebo i zemlja. jedino je dizajn starinski, al meni to baš odgovara. Lud sam jelda?
Zadnji kraj 9-ke je savrsen, samo da je prednji malo na 850-ku, auto bi bio ludilo!

850 GLT 2.0 T(urbo)5

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri svi 14, 2008 3:52 pm 
Veteran
Veteran

čuj s40 je malo spartanski autek al jako je robusan i kvalitetan a bome je velika razlika u udobnosti naspram S60

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri svi 14, 2008 4:00 pm 
Veteran
Veteran

Citat:

Zadnji kraj 9-ke je savrsen, samo da je prednji malo na 850-ku, auto bi bio ludilo!
meni baš odgovara ovakav prednji kraj, 850 mi nekak ima preveć okomiti. Al ja ionak nisam baš točan pa nisam ni neki etalon za uspoređivanje ;)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri svi 14, 2008 7:12 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Opet možemo do sutra razglabati šta je kome ljepše, da smo svi isti postojala bi samo dva tipa automobila - manji i veći, u istoj boji ...
Ja znam da mi je i poslije godinu i pol svaki put gušt sjesti u svoju 40-tku i za moje potrebe je dovoljno udoban i komforan i sve si mislim da ću se potruditi da ga još dugo vozim (ako ne bude problematičan). Nisam vozio 60-tku (i pored toliko poznatih koji je imaju :wink: ) tako da neću komentirati. Mogu reći samo da mi se sviđa na oko, kao i nova 40-tka. Ne vidim se u 80-tki (još koju godinu :D) npr, pre ozbiljan mi je.
Nekog starijeg (npr Amazon-a) bih volio imati kao drugo vozilo, za nedjelju. 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri svi 14, 2008 8:56 pm 
Veteran
Veteran

sve kaj ste rekli stoji... iskreno, meni se ni moj v70 izvana ne dopada... razlog je bas taj kaj je v70... zelja mi je bila, a i je s60, ali zbog prilike, zbog hobija i dodatnog zanimanja(muzike) trebal sam auto za prijevoz instrumenta, a u isto vrijeme i auto za uzvanje...v70 mi je tu odlicno sel... al jos uvek me bode u oci zadnji kraj, koji je po mom misljenju ko odrezan od auta. zato se uskoro spremam na s60 s kukom i amen... mozda padne i t5 s plinom... tj. po ovim cijenama nafte, garantiram da ide benza. premda je unutrasnjost ista, a to mi je najlijepse, s60 dolazi u obitelj...
novi v70 mi ima malo ljepsi zadnji kraj, i ljepsu unutrasnjost, ali mi je osobni dojam da je unutra manji... nisam ni ja prevelik (178cm) a vec mi je glava nekak dosla na knap do stoka od vrata.. jos je gore i bila ona kutijica za naocale.. tak da sam se osjecal ko u s40, a ne v70...
jbg. ford jebe volvo... nestale su one široke i duge lađe tipa 8xx 9xx 7xx... frend mi ima novoga fokusa karavana, bdw isti v50... mislim, dimenzijama i platformi... cak mu i djelovi ovjesa pasu, tak da on ima promjnjene zadnje amortizere na kojima pise volvo...
mislim da bi kao klub mogli otvoriti stednju te za par godinica kupiti svoj udio u volvu.. i to dio od forda... :D :D :D :D :D

pitanja u vezi arhitektonskog projektiranja, legalizacija i sl...
http://gradecki-projekt.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri svi 14, 2008 10:05 pm 
Veteran
Veteran

a da probaš spustit sic :wink:

Vrh

Naslov:
PostPostano: sri svi 14, 2008 10:19 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
a da probaš spustit sic :wink:
:lol: :lol:a da si legnem??? spusten je bil na nekakvu normalnu visinu koja mi najbolje odgovara za preglednost ceste... tak da.. il ne vidim il klaustrofobija.. :D

pitanja u vezi arhitektonskog projektiranja, legalizacija i sl...
http://gradecki-projekt.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 110 postova ]  Stranica Prethodna 1 2 3 4 5 ... 8 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: