sve kaj ste rekli stoji... iskreno, meni se ni moj v70 izvana ne dopada... razlog je bas taj kaj je v70... zelja mi je bila, a i je s60, ali zbog prilike, zbog hobija i dodatnog zanimanja(muzike) trebal sam auto za prijevoz instrumenta, a u isto vrijeme i auto za uzvanje...v70 mi je tu odlicno sel... al jos uvek me bode u oci zadnji kraj, koji je po mom misljenju ko odrezan od auta. zato se uskoro spremam na s60 s kukom i amen... mozda padne i t5 s plinom... tj. po ovim cijenama nafte, garantiram da ide benza. premda je unutrasnjost ista, a to mi je najlijepse, s60 dolazi u obitelj...
novi v70 mi ima malo ljepsi zadnji kraj, i ljepsu unutrasnjost, ali mi je osobni dojam da je unutra manji... nisam ni ja prevelik (178cm) a vec mi je glava nekak dosla na knap do stoka od vrata.. jos je gore i bila ona kutijica za naocale.. tak da sam se osjecal ko u s40, a ne v70...
jbg. ford jebe volvo... nestale su one široke i duge lađe tipa 8xx 9xx 7xx... frend mi ima novoga fokusa karavana, bdw isti v50... mislim, dimenzijama i platformi... cak mu i djelovi ovjesa pasu, tak da on ima promjnjene zadnje amortizere na kojima pise volvo...
mislim da bi kao klub mogli otvoriti stednju te za par godinica kupiti svoj udio u volvu.. i to dio od forda...

http://gradecki-projekt.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;