Ma to je to onda

. Šteta što nema 105 oktana benzina, da vidiš tek onda konjusina

.
Btw. kad si već C&P iz tog topica onda si mogao i ostale komentare, a ne samo one koji tebi potkrijepljuju maštu

.
"ja u RC-u nisam primjetio nikakvu razliku izmedu 98 na Ini i 100-ke na OMV-u.... "
" Default
ja jesam
u cijeni
super95 na ini i omv 100 na omvu, mislim oko 50lp po litri razlike?
a drugo nista...i s jednim i s drugim NEide i trosi prilicno isto...
EDIT: uvijek slicno trosi, uvijek se vrti oko 8l sad po zimi, a vecinom trenutno na INA-i točim, nekad tifon
dok sam bio u KC(cca godinu dana) redovito sam sipao ES 95 class na tifonu pun tank, 48l i radio 600-650km...to je to oko 8l.
Ali mi je gadno kad natocim gorivo i idem upalit auto on vergla malo duze, upali pa se ugasi...:S
primjetio kad tocim na europetrolu... "
"Točim uglavnom Carreru 100 na OMV-u i povremeno Tifon 98 - nisam primjetio nikakvu razliku.. "
"na tifonu mi se na civicu svako malo pali konck senzor, izludilo me to..
OMV 100-tka nikad problema, isto sa 95-com sa omv-a.
Toyotama je svejedno sta natankam (ali su one 100% stock i duplo slabije) no i bez obzira na to netankam nista osim na OMV-u
edit: Na novom Yarisu 1.0 (službenjaku) se nakon tifona i/ili INA 95/98 pod zimom auto jedva upali, tj jedva upali i onda se nakon 1sec ugasi."
"Moj Swift Sport,identične lokacije,100% gradska vožnja,sa Tifonovim Class mi je potrošnja uredno 9,4 - 9,5 ,a sa OMV 100 9,6 - 9,8... nikaj strašno,ali s obzirom da je OMV 100 skuplji ne točim više kod njih..."
"Hmm, točim OMV Carreru 100, a povremeno sam znala natočiti na privatnoj benzinskoj. Jedina razlika je u tome što mi auto ujutro neće upaliti ako točim na privatnoj.
Potrošnja ista, sad po zimi blizu 9 litara, po ljeti oko 8. "
I tako dalje..