Citat:
I ja sam prije dvije godine popravljao webasto. Moj webast je dimio od prvog dana. Pomalo. A onda na semaforu ista slika kao i vama. Dim i uplaseni prolaznici koji masu da se auto zapalio.
Odem kod majstora, popravljali dva dana i javili mi da je gotovo. Popravak ne kosta nista. Webasto je sada dobar. Ne dimi i ne radi.
Nekoliko puta sma u ovlastenim servisima pokusao da objasnim da webasto ne radi ali kazu mi da dijagnostika ne prijavljuje kvar. I tako sada vec trecu godinu.
Zna li neko majstora, koji bi mogao ovo da pogleda, sa malo vise paznje?
A od prosle godine, osjecam dim u kabini. Filter klime mi se zaprlja vrlo brzo i naravno da ne objasnjavam ugodjaj pri voznji. Ne znam da li je ovo povezano ili postoji neki drugi problem
Kažu u servisu da to nije tako rijetka greška, dešava se.
Ovog puta sam otišla odmah čim sam primijetila prvi dim i miris nafte, nisam čekala uopće.
Prvo na kompu nije pokazivalo nikakvu grešku,rekli su da je ok.
Odem iz servisa i drugi dan opet malo dima i miris, pa opet u servis.
Na kraju su ipak vidjeli da baca malo nafte, bio je dosta mastan, pa sam ga ipak ostavila onda definitivno na popravku.
Možda mu je to mala boljka, tko bi ga znao...
Ove godine se ne vozim na kratke ture kao prije, pali-gasi po zimi nakon deset min., tako da izgleda da je to jednostavno takav kvar.
Dobro da nije ništa gore...