Sada je: čet srp 17, 2025 11:20 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S60 2.4, 02g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 23 posta ]  Stranica Prethodna 1 2
Autor/ica Poruka
PostPostano: čet stu 01, 2012 3:11 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Bilo je i tu negdje na forumu od nekog hyundaia ili slično.Na kraju sm skužio da uz malo prilagodbe odgovara i ona s 850-ke :D

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

PostPostano: čet stu 01, 2012 4:11 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V70 D5
Aaa, našao sam Hyundaijeva pumpa goriva, ali stoji da je ta pumpa za benzin? Ima li to veze? Koji pritisak treba da pravi pumpa?

Vrh

PostPostano: čet stu 01, 2012 4:28 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: volvo a kaj bi drugo
Mislim da je negdje oko 5 bara pa na više.I mislim da nema veze da je za benzin

WG-tjuner
Raskapam tuđe 850-ke ko da su moje!
Koji puta uspijem nešto i popraviti!

Vrh

PostPostano: čet stu 08, 2012 10:37 am 

Vozi: Volvo C70 2.0 T5
Hvala svima na savjetima i odgovorima.
Prema mom iskustvu bosch servis Preden izbjegavajte. Nakon pet sati što je auto bio kod njega i mojih zivkanja čovjek kaže da dođem po auto. Ja dođem on kaže da je sve ispitao i da je ili visokotlačna pumpa ili neki senzor pokraj nje. Kaže da senzor nemože ispitati već staviti novi koji će onda pokazati da li je stari bio ispravan ili ne. ALI ja senzor moram platiti čim ga on stavi na auto ( cca 1200 -1300 kn sa ugradnjom). Kaže bolje skinuti pumpu istu testirati i ako je ona ispravna definitivno je senzor kriv. Ispitivanje pumpe (bila ona ispravna ili ne) bi naplatio cca 900 kuna. A za ono kaj je on danas testirao ja njemu platio 250 kn. Naručio me za skidanje pumpe za 4 dana.
Malo sam se čuo sa vama na forumu i drugim majstorima i idem ja njega pitati u kakvom je stanju pumpa goriva a on kaže da koliko on zna moj auto NEMA pumpu goriva - znači nije ju ni testirao. Pitam kakvi su injektori on kaže da je jedan skinuo i on je ok pa su sigurno i ostali ok. I da je definitivno ili pumpa ili senzor.
Šta je on napravio skinuo jedan injektor i spojio auto na komp i za to potrošio mojih 5 sati i UKRAO MI 250 kn.
Zbog svega sam otišao u drugi servis gdje su mi rekli odmah: Pumpa je zadnja stvar koja se skida i testira. Oni će naručiti senzor i spojiti ga. Ako je ispravan ja ništa ne plaćam a senzor se vraća. To su i napravili. Senzor je ispravan. Istestirali su sve i utvrdili da je jedan injektor neispravan.
To je pravi i kvalitetan servis u kojem ja plaćam ono što je neispravno i zamijenjeno i uslugu za taj popravak, a ne da plaćam ispravne dijelove i usluge zamijene tih dijelova pa dok se ne naleti na rješenje.
Servis neću reklamirati već imate PM ako kome zatreba.
Reparirani injektor je 1200 a potpuno novi 1900 kn.

Vrh

PostPostano: čet stu 08, 2012 11:36 am 
Veteran
Veteran

pa napisi koji je servis :) kad vec radis losu reklamu, napravi i dobru ;)

pitanja u vezi arhitektonskog projektiranja, legalizacija i sl...
http://gradecki-projekt.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrh

PostPostano: čet stu 08, 2012 1:47 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: V70R
Drago mi je da se locirao kvar i još draže da se isti popravio. No, forum (točnije klub ali i forum ima neke od funkcija kluba) je tu: "...kako bismo razmjenjivali znanje i iskustva o održavanju naših vozila i nabavi dijelova, informacije o servisima, uslugama i novitetima, zajedničkog druženja i nalaženja..". Bilo bi u duhu VKH foruma da se pokudi ali i pohvali servis kojim je netko zadovoljan, odnosno nije. Sama pohvala svakako nije i reklama (one su na baneru stranica VKH), osim ako tebe dotični servis nije platio da tipkaš pohvale o njima. No ako su te i platili loše si to odradio jer im nismo saznali ime :-) :-) :-) Dakle slobodno napiši kojim si to servisom toliko zadovoljan. Pomoći ćeš i drugima koji će se naći u situaciji u kojoj si ti bio. To je ideja kluba i foruma.

Vrh

PostPostano: čet stu 08, 2012 5:02 pm 
član VKH
član VKH

Bitno da si rješio i da znaš u čem je problem, ja kažem imam dobra i to jako dobra iskustva sa spomenutim servisom, ali sam ''čuo'' i pohvale i za ovaj drugi servis koji još nisi spomenuo, kažem, bitno da si rješio ili budeš rješio, to je najvažnije, i da plačaš ono kaj zapravo i je problem, a ne izmišljene dijagnostike.

Vrh

PostPostano: sub stu 10, 2012 5:10 pm 

Vozi: Volvo C70 2.0 T5
Nisam bio par dana na netu.
Evo htio sam iznijeti svoj loši dojam i iskustvo sa spomenutim servisom...ali opet nisam htio da ispadne da nekog reklamiram pa sam i napisao da ću podatke o tom servisu dostaviti na PM.
Ali, kad je rukovodstvo kluba reklo da je poželjno iste podatke stavit javno, onda ću reći da se radi o Bosch servisu Kereš u Prekvršju, prije Kašine.
Izrazito su ljubazni, brzi, kvalitetni i povoljni.
Svaka preporuka.
Moj S80, opet leti kao i prije.. :-)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 23 posta ]  Stranica Prethodna 1 2

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: