Citat:
Nije li to relatvno koliko koji auto vrijedi? Mislim da je to općenito bolji auto nego novi golf koji nije puno jeftiniji, i po meni ne spadaju u istu klasu. Sva sreća pa sam ih uspio odgovoriti od audija a1 jer je auto kantica. Strašno skupa kantica.
Mislim da je donekle ipak izmjerljiv ulozeno/dobiveno koeficijent. Sestra je pred par mjeseci kupila bas taj nesretni Audi A1, i presretna je. Ja bi si radije pucao u koljeno nego kupio tu skupu skodu fabiu. A nije da vec nije pokazao neke probleme...
Ako gledamo objektivno, mislim da ni ti ni ja ne znamo da li je v40 bolji od novog golfa. Moze nam bit ljepsi, subjektivno drazi ili nesto trece. Sad sam moras vidit (odnosno lokalni financministar

) da li ti je bitnije dobiti dobar omjer ulozeno/dobiveno ili ipak prevagu nosi onaj subjektivni segment. Jos cu jedan korak doc blize izbacivanju sa foruma hehe, al nisam siguran da je v40 mjeracima brojki dobra kupnja. Mi pak kaj gledamo rabljene smo drugi par cipela. S obzirom da ce rabljeni za koju godinu kostat vjerojatno manje od prije spomenutog golfa
BTW, kako mislis da golf i v40 ne spadaju u istu klasu? Izuzev kategorizacije premium/nepremium...