da, lezajevi su ured, nove sam i stavio,sve njegovo isto kao prije,prije je radilo... znaci evo, od kada sam sastavio motor opet sam promjenio lezajeve, pa je opet svijetlila lampica, zatim sam promjenio usput i senzor pritiska ulja, opet svijetli, pa smo evo danas brizgaljke ulja skidali i propuhivali, ja sam ih osobno ispuhao samo tako da sam ih ispuhao drama dobro, nije moglo mikroskopska prasina ostati, smontiramo i opet istoo !!! vise ludim, novca nemam, neznam koji vrag da mu radim,sad jedino sto kontamo da je ta uljna pumpa, ili sto mi kolega majstor smatra da nije ona sitka u karteru, ali valjda onaj dio sto ide u blok,jer se on samo ugura valjda u blok pa konta da na njemu ne vuče falš zrak, ili da nije na gumicama onim zelenim na karteru,al smo i njih namazali diht masom pa tako da neznam sta vise moze da bude,nisam pametan nikako, neznam da se mogla pumpa goriva tako od stajanja 15 dana pokvariti... imas li ideju gdje jos da pusem, gdje u karteru moze biti,njega sam detaljno bio oprao kad sam letece mjenjao,sitku nisam skidao,ali sam onaj dio sto ulazi u karter ocistio...
pritisak smo mjerili manometrom, kad dajem gasa on ide i do 3, ovako na leru u pocetku je oko 0.8, kasnije kad se zagrije bude oko 0.5,a senzor i mjeri 0.5
mislim da cu premlad posjediti zbog volva,a toliko ga volim da nemogu odustati, u inat kvarovima jos ga vise zelim
|