Citat:
Citat:
Znam. Al mislim da i ovi brišu isto, a cijena je daleko niža.
Za sada misliš da brišu isto, kupi, stavi, pričekaj kišu, isprobaj,,, komentiraj

Ne bih komentirao da ih nemam već dva mjeseca.
S obzirom da je cijena bila smiješna, a s originalnima nisam bio zadovoljan, rekoh kupit ću ih dok ne nađem bolje, al eto sasvim sam zadovoljan i slijedeći put bum ih opet kupio.
Slažem se sa vama, donekle u stajalištu, za mene isto vrijedi ona stara engleska poslovica:"Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari!"
No ponekad i među jeftinim stvarima ima kvalitetnih.
Evo da navedem konkretan primjer.
Pošto sam dugo godina putovao, 1997 sam u New Orleansu nakupovao brdo hlača i košulja od Ralpha Laurena.
Ne mogu vjerovati, ali dan danas, iako ih puno nosim, niti jedna nije izgubila gumb, a kamoli da se raspala.
2000 na Rodosu sam kupio hlače od Hugo Bossa, raspale se za pola godine
Dakle, cijena ponekad ne igra ulogu.
A ono što sam, u biti, htio reći, ne treba štediti na kočnicama, gumama i bitnim dijelovima, no kod brisača, mislim da je svejedno.
Primijetio sam da se tu dešava bitna stvar, a to je da po ljeti i zimi, radi velikih razlika u temperaturi gumice izgube svoja svojstva, tak da u proljeće i jesen mijenjam brisače, kupim jeftinije, ali imam dobre gumice u vremenu kad ti i najviše treba, u kišnim mjesecima.
Znam da ima ljudi koji se neće složiti samnom, ali eto, ja već godinama tako, jer sam prije kupovao skuplje brisače i opet ih mijenjao, barem nakon zime.