Sada je: pon srp 14, 2025 12:18 am.

Vremenska zona: UTC+02:00

Pravila foruma

OTVARANJE NOVIH TEMA- molimo vas da prilikom otvaranja novih tema u naslovu koristite slijedeće: tip motora,godište, kratak opis problema ( Npr. S40 1.8, 96g, čudan zvuk motora )

Započni novu temu  Odgovori  [ 138 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 5 6 7 8 9 10 Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: čet kol 02, 2007 10:53 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: xxxxx
U tu rupu ti neide ništ niste dobro zadihtali poklopac ventila, ja to inače radim sa org. Volvo masom i nikad nisam imal problema i moraš staviti nove gumice na mjesta gdje su rupe za sviječice..

Ja ti svaki dan idem za Zagreb pa ako trebaš bilo kaj od Biškupa mogu ti dopelati.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet kol 03, 2007 6:24 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V-iše ništa40
Hvala Kiki, javim ti se za posudicu, a malo mi nije jasan taj pojam gumica za svjećice. Jel to unutra, kod navoja negdje?

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet kol 03, 2007 8:35 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V70R
Citat:
Hvala Kiki, javim ti se za posudicu, a malo mi nije jasan taj pojam gumica za svjećice. Jel to unutra, kod navoja negdje?
Ccccc, ovo ne zgleda baš dobro. Vidi mi se da buš još moral predihtati dekl na glavi, nije to neka nauka i veliki posl ali... :roll: Nego ja ti danas idem v Varaždin po svoj betmenmobil pa ak si naručil i ak je stigla expanziona posuda lako ti ju pokupim. Al čini mi se da si nekaj govoril o idučem tjednu tak da..... javi se :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet kol 03, 2007 5:09 pm 
Citat:
Citat:
Ccccc, ovo ne zgleda baš dobro. Vidi mi se da buš još moral predihtati dekl na glavi, nije to neka nauka i veliki posl ali... :roll: Nego ja ti danas idem v Varaždin po svoj betmenmobil pa ak si naručil i ak je stigla expanziona posuda lako ti ju pokupim. Al čini mi se da si nekaj govoril o idučem tjednu tak da..... javi se :D
da da i batman bi htio Volvo 8)

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet kol 03, 2007 5:11 pm 
Citat:
U tu rupu ti neide ništ niste dobro zadihtali poklopac ventila, ja to inače radim sa org. Volvo masom i nikad nisam imal problema i moraš staviti nove gumice na mjesta gdje su rupe za sviječice..

Ja ti svaki dan idem za Zagreb pa ako trebaš bilo kaj od Biškupa mogu ti dopelati.
kiki ak ovak nastaviš ti buš imal stalni švedski stol a ne cugu i klopu :lol:

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet kol 03, 2007 8:30 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:
Hvala, danas sam zdogovorio s Kikijem, a tamo negdje, utorak - srijeda

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet kol 03, 2007 8:32 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:

kiki ak ovak nastaviš ti buš imal stalni švedski stol a ne cugu i klopu :lol:
A šta nije zaslužio :wink: :?: :!: :D

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet kol 03, 2007 9:30 pm 
član VKH
član VKH

Dečki nema brige ja dok mogu pomoći-pomognem i ne zahtjevam ništ zauzvrat

Vrh

Naslov:
PostPostano: sub kol 04, 2007 5:22 pm 
Citat:
Dečki nema brige ja dok mogu pomoći-pomognem i ne zahtjevam ništ zauzvrat

nije stvar dali ti to želiš ili ne neg je to tak :twisted:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned kol 05, 2007 11:22 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Audi A4 8W
Citat:

kiki morat ćemo naručit ta 4 okrugla dichtunga za mene i ponovno predihtat jer curi ulje ko blesavo,zlaya ima isti problem al on je dihtunge naručio..

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned kol 05, 2007 6:54 pm 
član VKH
član VKH

Citat:
Citat:

kiki morat ćemo naručit ta 4 okrugla dichtunga za mene i ponovno predihtat jer curi ulje ko blesavo,zlaya ima isti problem al on je dihtunge naručio..
Budem ja javil dečkima u servis da naruče više tih brtvila pa ti onda to riješimo, ali budemo morali to nekak drugačije organizirati jer je ovo bilo prekratko vrijeme da se masa stegne, zato pušta..

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned kol 05, 2007 9:46 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Citat:

A gdje vam pušta ulje, jel gore po poklopcu kao i meni? :?: Meni toliko pušta da ne mogu pratiti jel troši ulje sve dok je tako :evil: . čak mi se čini da uz ono što ide iz one rupe između bobina, probija i kroz šarafe :shock: !
Danas sam primjetio da mi opet dosta dimi iz auspuha :shock: :cry: , ali teško mi je procijeniti koje boje :? . Kad se tek upali onda je crno a kad se malo sturira onda je svjetliji. Lagano sam lud :mrgreen: . Stavio sam ženu za volan da stišće gas, a ja se čučnuo kod spulje i šnjofam :wink: . Nema miris po spaljenim ulju ( što me malo tješi), više se benzin osjeti. Par trenutaka poslije mi se sve smiješalo :roll: , počelo mi se vrtiti i izgubio sam osjet mirisa, pa ću to opet sutra ponoviti kad me prestane boliti glava :wink: 8) . Ne znam više šta da mu radim, čak sam se počeo razmišljati da ga se riješim i da uzmem neki drugi, ali opet ne znam šta me može snaći. :cry: :evil:

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned kol 05, 2007 10:39 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Mazdu 4x4
aaaa, ja nemrem vjerovat kaj se vama dogadja s autima. meni Moj ide vec pune 4 godine,mjenjam ulje I filtere I eventualno disk plocice. nista puklo, nista otislo, van redovitih servisa sam mjenjao amortizere na 150000, preventivno, mogli su I stari jos ic, I nikad nista( kuc-kuc u drvo), a nije da se ne vozim. iggy, svaka cast tvom mestru, al ocito je negdje napravio nekakav previd. a ovo kaj ti se osjeti benzin I dimi crno, to je sad nesto sasvim drugo, vjerojatno senzor za temperaturu ili tak nesto sto govori centralnoj jedinici koliko treba uspricati benzina. To je mom starom na passatu krepavalo na godisnjoj bazi pa je bacal tolko benzina da si ga mogo u kanister lovit na auspuh. Ta indikacija je kostala Cini mi se oko 100kn, 5 minut posla da se zamjeni I auto radi ko beba.

Vrh

Naslov:
PostPostano: ned kol 05, 2007 11:39 pm 
Veteran
Veteran

A ..bi ga, vidiš da u svakom kukolju ima i žita.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pon kol 06, 2007 8:25 pm 
Veteran
Veteran

Mislim da već mogu neku kladionicu organizirati, tipa: šta će mi sljedeće od skupih dijelova crknut na autu.
Danas sam razgovarao s Nikolom iz Biškupa u vezi barutane iz mog auspuha i povezujući neke razgovore s foruma, dim mi nekako vuče na injektore :evil: .
Nikola me "utješio" i rekao da ne želim ni znati koliko košta injektor. Vidjet ćemo, u srijedu ću vjerovatno put Varaždina. Ide li još netko ovih dana?

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 138 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 5 6 7 8 9 10 Sljedeća

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: