Pozdrav ekipa!
Evo što vam ja mogu ponuditi vezano za ove komponente i dotično vozilo iz ove teme
- Zamašnjak podijeljene mase:
LUK = 3.960,00 Kn/1kom
- Set kvačila 3p (lamela, potisna ploča, potisni hidraulični ležaj)
LUK = 2.110,00 Kn/set
- Pilot ležaj kvačila:
Koyo/Nachi Japan = 28,00 Kn/1komad
- Simering radilice, izlaz:
CORTECO = 80,00 Kn/1kom
VIKTOR REINZ = 80,00 Kn/1kom
Narudžba će se slati oko 25.05. i roba u Hr dolazi kroz 7+/- radnih dana.
Platiti se može gotovinski u trgovini ili putem interneta ili općom uplatnicom kako je gore navedeno prije slanja narudžbe prema van.
Ako se roba treba slati poštom, poštarina za ovakav paket je 70,00 Kn.
Ova ponuda vrijedi 5 radnih dana, nakon toga cijene više ne moraju biti jednake ovima.
Ukoliko se odlučite za kupovinu, obavezno mi javite kontakt telefon, osobne podatke i email adresu na koju ću poslati službeni predračun sa svim podacima firme
za eventualnu uplatu putem interneta ili uplatnicom.
Za sada toliko i u slučaju bilo kakvih dodatnih pitanja, stojim na raspolaganju i za općenito upite slobodno se javite na PM, jer ipak sam ovdje i partner kluba koji Vam izlazi u susret sa općenito savjetima, robom i naravno, prihvatljivim cijenama unatoč ovom skupom sportu, ali kako je već netko spomenuo gore više.... to je napravljeno tako da se troši i da se tu okreću novci.
A i moram se malo nadovezati na one gumice i cijene u lipama i slično.
Kada ti šef kaže da nema problema da prodaješ po jeftinim cijenama, "kiineskim" da se tako izrazim, vro jednostavan zakon brojeva u našoj "velikoljudnoj" zemlji vrlo interesantan i ako kupim nečega što košta samo 1,00 Kn i da to prodajem po 2,00 Kn, koliko ja toga moram prodati npr da pokrijem sve troškove i slično. Naravno, to ipak nije samo jedan artikl, ali generalno gledano šef je rekao ovako: "Kineske cijene, Kineska plaća!"
Iako i ja spadam u skupinu potrošača i znam kako se kreću neke stvari u trgovini, ipak svi mi moramo nekako preživjeti i plaćati namete koji su u svemu tome najgora stvar i napast.
Ja osobno sam kao trgovac se odlučio na potez koji možda bude dobar, a možda me i odvede u propast, ali odlučio sam općenito svoje cijene imati po cijenama kao da drugim trgovcima dajem popuste/rabate krajnjim kupcima, vama.
Kroz godine rada, jednostavno ne vidim svrhu poklanjati robu, jer ju je teško naplatiti, dok ti isti trgovci to vama naplate, jer im vi krajnji kupci to platite, ali on meni ne plati ili kasni po pola godine i više, a mene vani dobavljači ne čekaju, već lupaju kamate, a po novome Hr je na crnoj listi i sve što kupujem sada iz vana, plaćam isključivo avansno, stoga i ja tražim isto, pa makar i od vas kupaca, ali zbog toga idem i sa nižim krajnjim cijenama.
Ne kažem da ću na svemu biti najpovoljniji, ali najbitnija stvar je ta što želim ponuditi kvalitetan brand i proizvod po prihvatljivijoj cijeni i osobno ne priznam kad mi netko kaže da je netko kupio nešto jeftinije, a bez da mi kaže brand. Jer ako mislite da je ista stvar Volvo koji vozite i npr neki Trabant, onda smatram da nemate relani pogled na stvarnu vrijednost (premda je Trabant danas klasik

)
U svakom slučaju, ako si međusobno sami nećemo pomoći, onda nam neće nitko.
Evo, raspisao se ja malo, ali vjerujem da je ipak i dalje ono gore u prvom planu i da je barem malo donekle prihvatljivija cijena sa svim u kompletu, na što bi mnogi trgovci zaboravili nadodati, a svakako bi bilo dobro i to promijeniti kad se već skida to sve dolje.
A sad idem spavati......... laku noć