Sada je: pon lip 23, 2025 8:03 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Odgovori  [ 6 postova ] 
Autor/ica Poruka
PostPostano: pon lip 11, 2012 8:47 am 
Veteran
Veteran

Vozi: tečetri
http://www.24sata.hr/policajac-mjeseca/ ... bil-213932" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrh

PostPostano: pon lip 11, 2012 10:08 am 
Veteran
Veteran

Vozi: V70R
Svaka čast g. Josipu Rosi, no ove vlasnike Volva bi trebalo kazniti makar simbolično (da jedno poslijepodne čuvaju parkiralište umjesto g. Rose). Svakome se može dogoditi da zaboravi zaključati auto, ali ostaviti vrijedne stvari u autu s otvorenim prozorom po zimi duže od 2 sata..... !!!! Mislim zbilja, pa to je otvoren poziv lopovima. Baš bi me zanimalo da je nekaj nestalo kaj bi ispričali policiji. Ili bi se možda pokrili ušima i pravili da se nije ništa desilo.

Vrh

PostPostano: pon lip 11, 2012 10:38 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 850 2.0 plin
Svaka čast policajcu. :clap: :clap:
Nažalost to se rijetko viđa. A vlasnici Volva napravili su kazneno djelo (ili prekršaj) poticanje na kazneno djelo, i za to mogu biti kažnjeni malo više od simbolično. :mrgreen:

Vrh

PostPostano: uto lip 12, 2012 6:52 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo S60 2.4/125
Citat:
Svaka čast policajcu. :clap: :clap:
Nažalost to se rijetko viđa. A vlasnici Volva napravili su kazneno djelo (ili prekršaj) poticanje na kazneno djelo, i za to mogu biti kažnjeni malo više od simbolično. :mrgreen:
Napravili su samo prekršaj iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, kud si odmah ljude proglasio baš kriminalcima koji čine kaznena djela :lol: Stari, takve se stvari događaju puno češće, no najčešće prođe sve u redu ili oni vlasnici, zbog vlastite greške, često ni ne zovu policiju, jer znaju da će, kud su sami dozvolili da ih se pokrade, još i kaznu platiti jer nisu zakjljučali vozilo... No, što god mi pričali i mislili, to su stvari koje se svima nama ponekad mogu dogoditi, ne treba baš osuđivati te ljude previše...

Vrh

PostPostano: čet lip 21, 2012 11:55 pm 
..
..

Vozi: S60 D5, 2002.
ajde da ja sad nešto napišem o tom policajcu.

godinama je taj policajac (drot, gljiva, štrumf...) okretao glavu od ljudi koji stoje na 4 je..na žmigavca u martićevoj uz sam plac
i štekaju promet jer su u je..noj jednoj jedinoj traci u smjeru zapada, a iz suprotnog smjera te niko neće pustit.
svaki dan sam mu mahal da kaj glumi, nek piše kazne, ali NEEEEEE, on okrene glavu i nestane brzinom munje.

Citat iz teksta: "Istodobno dok je pazio na automobil, u policijskoj bazi podataka pretraživao je registracijske tablice kako bi došao do vlasnika Volva."

jel to idiot on koji je dao izjavu ili novinar koji je pisao tekst???
ma di mi živimo????

VOLVO swinger/sfinger

Vrh

PostPostano: pet lip 22, 2012 8:04 am 
Veteran
Veteran

Vozi: Volvo S60 2.4/125
Cijeli tekst je napisan previše senzacionalno i, iskreno, cijeli članak je prenapuhan i nepotreban. Takvi se slučajevi događaju relativno često i policajac ili ophodnja koja naiđe na sličan primjer, putem sredstava veze provjeri tko je vlasnik, odnosno korisnik vozila, što obično potraje cca jednu minutu, a nakon toga vlasnika se izvjesti telefonom ili drugačije, a to može potrajati malo duže iz objektivnih razloga, i to je cijela priča. Slažem se da,kada policajac napravi nešto "vanserijski", da se tako izrazim, odnosno nešto što inače odskače od rutine i uobičajenih zadaća, treba biti pohvaljen i dobro je skrenuti pozornost javnosti na to, imati nekakav pozitivan PR, ali smatram stvarno blesavim isticati ovakve banalne primjere, jer, u krajnjoj liniji, to je nešto što je dužan napraviti, a nije baš da iziskuje "herkulske" napore.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Odgovori  [ 6 postova ] 

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: