Evo mojih podataka, po racunu, o kocnicama, sve je Auto Kreso.
Diskovi - SBS (mislim prednji) -
po komadu 280,50 HRK; (zadnji) Lochhead 295,00 HRK/
komad
Pločice
(po kompletu) - zadnje 425,00, prednje 123,00 obje Lockhead.
Cvile prednje, no ne puno, mene osobno to toliko ne smeta. Moram reci da su prednje nakon tjedan dana pocele lupkati kada sam prelazio preko rupa na cesti. Ono cujes zvenk-zvenk. Nisam znao sto je no kada sam se vratio na servisi i tamo napravio krug digli su auto i ispalo je da ne leze bas skroz idealno, tj. imaju koji mm razlike u odnosu na leziste. To su rijesili nekim sprejem (nemojte zamjeriti, nisam upamtio detalje). Sada je to OK, no od tada imam uho ispruzeno van pa sam zamjetio i ove druge zvukove za koje se raspitujem.
Da zavrsim s kocnicama, ja sam s ovom kombinacijom zadovoljan (promijenjeno je i ulje 38 HRK, i crijeva - svako je 91 HRK)- no istina je da ja na trazim previse, ono prosjecna voznja.
Citat:
P.S.
Trese kad kočim pri brzinama iznad 70-80 km/h, ispod toga ne. Pretpostavljam da su diskovi
Ja sam tresnju osjeti tek kod nekih 140 i to na volanu, u kocenju ne bas, zasigurno ne kod ovih tvojih brzina. Moje gume su zasigurno lose, no nisam siguran da je samo do njih. Kad vec i te gume spominjem- dajte koji savjet - gledam test zimskih iz Auto blica (10/2006) i nekako mi vuce da sam lik za cjelogodišnje Good Year eagle vector +EV, ako zimske onda Ultra Grip 7 - ima li iskustva netko. Ne bi nesto preko 650 kuna, i nazalost do daljnjeg samo jedan komplet za cijelu godinu.
Darko