O ovom iz oglasa 850r estate znam ja jer je moj.
http://www.njuskalo.hr/auti/volvo-850-r-oglas-11593105" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakle auto je 850r 1996 god motor 2.0 za talaijansko tržište da vam olakašam muke bio je od Mehuna.
Auto je na svu sreču do zadnjeg šarafa u kompletu i originalu bio je uredno održavan dok nije dospio u ruke bivšeg vlasnika koji ga je kvalitetno zapustio i ne održavao.
Auto sam počeo slagat tako da je trenutno rastavljen i posložena večina nedostataka koja je bila na auto trenutno je rastavljena unutrašnjost koja je bila kvalitetno zapuštena i zamazana tako da se auto da dobro pogledat sa svih strana.
Auto da bi se doveo u red treba još dosta muke, vremena i truda od dijelova ne treba vjerovatno ništa jer većinu imam (nabavi sam još jednog karavana da se ne patim sa limarijom jer je pogrebana cijela desna strana blatobran i prednja vrata su udubljena, a za ostale sitnice dobro dođe).
Ma iskreno ni sam neznam dal bi ga prodao ali polako gubim živce ( neda mi se šarafiti a imam tog još podosta oko kuće za pošarafit on je došao zadnji pa je red da ode prvi)
eto toliko o autu ako nekog zanima nek se javi za ostalo.