Citat:
Posto vidim da me se spominje, da se onda i ja ukljucim u tu raspravu.
Sto se tice mog plina i ugradnje u zg nemam apsolutno nikakvih problema niti mi auto losije ide. Dapace auto mi stabilnije radi na plinu ne go benzinu ali to je vec OT. Sta se tice samo cijene, mene je doslo 12800 kuna od cega su samo dizne 10000 kuna i rezervoar 1800 plus materijal itd. A to sto navodno nekim ljudima ne igra uloga 200e za benzin mjesecno ili cca 100e za plin to je vec njihov problem. Ja sam taj auto kupio da ga vozim a ne da mi stoji doma i da dr..m na njega. Ko voli nek izvoli. Sa plinom sam prosao vec 12000 km i bio na prvom servisu i samo ga vozim. Dapace, kako ste mi govorili da cu morat ovo ono ic stelat komp itd. nista od svega toga. Niti jednom.
Za kraj mogu samo rec pohvala za auto tim. koliko ce ta hvala trajat neznam ali za sad to stoji.
E... da sto se tice snage itd. plin vo no.... Ako se vozim 130-150 po autocesti sa klimom itd i plin i ocu malo gasa nekakvog problema nema sto se tice svega auto i dalje ide preko 2 glave (provjereno iz vlastitih izvora) a to dali ubrzava 6,5 ili 7.4 ma ko to osjeti ????? osim stoperice.
2v850:
i eto opet nece... i nece... nece da tlaci a radilo sve dok ga nisam dao za ugradit sparhet u njega. promijenio danas sve cijevi od tlaka itd koje su se btw raspadale i sad se pak opet upalio zeleni trokutic i nece se ugasit lampica ... nikako. Zasto pitam se ja? neko nekog ovdje onako posteno jebe
Mozda je stvarno samo ecu...
Jer prije ugradnje plina kada mi je navodno turbina radila, onda je ustvari bilo da kad bi krenuo u prvoj i stisnuo gas tlak nije presao trecinu bijelog a druga treca cetvrta i peta radilo je bez problema....
A sad kako je to sve ugradjeno i kako opet ne radi javlja se da samo ponekad i to samo u prvoj brzini auto podivlja na prepad... Sto i nije bas ugodno.... sto za mene sto za suvozace....
Samo demantiram to da si rekao da je poslije ugradnje plina sve OK, bilo radi plina, bilo radi turba, wastegate-a ...
LP