Citat:
Doduše nisam nešto značajnije istraživao sve mogučnosti. Ma Gogi čoviče pa ne želim telefonsku centralu u autu ( 4-5 mobitela) jedino da napunim auto sa KOL GRLSIMA pa da šaramo od usluge do usluge...Mogučnosti koje si naveo tipa externi zvučnik...nisam baš ljubitelj ili Blue Tooth...iz profesionalnih razloga imam averziju prema toj mogučnosti jer mi je puna kapa nošenja PELTOR - EAR MUFFLERSA a imam osječaj da sam i blento koji razgovara sam sa sobom. Nekako mi se čini najelegantnije rješenje da to sve ide preko Head Unita na oriđiđi zvučnike...iako stoji tvoja primjedba da putnici u kabini mogu slušat moju konverzaciju recimo sa ljubavnicom

al imam za to rješenje, rađe ču nosit 4-5 pari Ear Mufflrsa tako a neče imat mogučnosti ogovaranja
Ako netko ima još kakvo dodatno rješenje ili link koje bi zadovoljilo kriterije bit ču zahvalan
Prvo bi u stari trebal poći od toga koji mobitel imaš
istina da ovo rješenje zvući malo komplicirano ali kod Nokie ima i drugih rješenja koja upotrebljavaju zvučike od autoradija ili svoje. Nešto ćemo naći. samo reci koji je mobitel u pitanju