Citat:
Sad sam SVE prečital v pol vure i morem vam reči isto kaj vam je već neko rekel (ne znam više ko): Pa kaj vam je?!?
Neke stvari je bolje ne povedati.
@grim
Kolko god si ti imal dobre namjere, moje je mišljenje da si malo prenaglil sa ovom temom. Da si malo prevrtil kak bi to moglo biti videl bi da se nikaj ne bu promjenilo u ponašanju nas kao vozača, samo se budeju pojedinci posvadili a to nije dobro za VKH - s koje god strane glediš.
Ja bi opet stao na Vjeranovu stranu. Tokom vremena stekao sam dojam da su većina članova ovog foruma i vlasnika volva izvan foruma odgovorni i zreli ljudi, te da je sam forum u tom duhu, kao i klub, kao i proizvodi koje izbacuje volvo. Jel pretjerano onda očekivati od ljudi da se tako i ponašaju, barem na ovom forumu?
Mene osobno ovdje ne zanimaju ni najmanje krajnje brzine nečijeg auta niti ubrzanje, niti slike instrument table, niti koliko neko može pišati u daljinu za vrijeme bure, za to ima foruma na netu bez obzira na marke automobila.
Tu me isključivo zanima neka suradnja i međusobna razmjena iskustava vezana uz Volvo kao takav.
Ukoliko sam ja tu ili crna ovca ili u manjini, a većinu interesiraju sekunde i km/h i podržavaju rasprave o stizanju iz zagreba do rijeke starom cestom za 2 sata onda ću svojevoljno izbrisati članstvo na ovom forumu i u klubu jer me to apsolutno ne zanima, kao što me ne zanima niti koalicija koja će vladati naredne 4 godine.
Ono što mene zanima najviše vezano uz naša vozila je trenutno nekakva specijalizirana trgovina sa dobrim zamjenskim djelovima za naše aute po nekim dobrim cjenama negdje tu na brdovitom balkanu.
Eto, ja sam se očitovao i ne želim više polemizirati oko gore rečenog, izuzetak je ova zadnja rečenica.