Citat:
Ajd da razriješimo;
1. zanima me tko ti se žalio i na što, osobno sam se javno ispričao svima ako sam nekog uvrijedio.
2. koja je to granica koju smo mi prešli, zna se tko neču nabrajat, tj, na kog misliš ako sam upravu ili ??
3.ovo pod trećem nekužim te fakat, ja govorim u svoje ime ti govori u svoje , ničije mišljenje niti ću mjenjat a bogami niti dozvolit da mi ga netko promijeni ako ja to ne želim, dmokracija zar ne ili
4.pa reci već jednom koji su to problemi na ovom forumu, ili bolje reci tko je problem i zašto, osbno nevidim neki problem ili
Mislim da ovo nevodi nikud s tim se slažem ali ti ponavljam da nema šanse da me netko ovdje prisiljava što ću i kak radit u životu, svi smo punoljetni i sami odgovaramo za svoja djela, pa tako nemislim niti ikog na to prisiljavat, pozivat na nešto što možda ne želi, što češ s ovim nemam pojma radi što hočeš, osobno malčenje prazne slame.
1. postujem privatnost, a i ne vidim nikakav smisao u tome jer se to ne tice tebe, osobe x ili y, nego svih
2. prvi post u ovoj temi konkretizira na sto tocno mislim, no ponavljam, nisi jedini
3. tko te tjera da mijenjas svoje misljenje? Ja sigurno ne. Ja mogu samo apelirat na necije pisanje, i tu moje ovlasti zavrsavaju
4. baci pogled na prethodnih 10 strana. Necemo se igrat macke i misa, stvar je vrlo jednostavna. Jedni su za javno iznosenje svojih brzinskih dosega, drugi su za da se to zabrani. Meni to lici na problem kojeg treba razrijesit. Ako nista drugo ne preostane, onda idemo pozvat demokraciju u pomoc. Anketa, pa koja opcija dobije vise glasova - tako ce bit. Jel posteno?
Tvoju punoljetnost niti pravo na misljenje nitko ne dovodi u pitanje. Ne vidim cemu sad to pricat?
I za kraj napomena - nemoj ovo shvacat osobno jer se to ne tice samo tebe, vec svih nas!