Sada je: pet lip 20, 2025 10:53 pm.

Vremenska zona: UTC+02:00

Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 169 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 8 9 10 11 12
Autor/ica Poruka
 Naslov:
PostPostano: pet pro 14, 2007 2:38 pm 
Veteran
Veteran

Citat:
Ajd da razriješimo;

1. zanima me tko ti se žalio i na što, osobno sam se javno ispričao svima ako sam nekog uvrijedio.
2. koja je to granica koju smo mi prešli, zna se tko neču nabrajat, tj, na kog misliš ako sam upravu ili ??
3.ovo pod trećem nekužim te fakat, ja govorim u svoje ime ti govori u svoje , ničije mišljenje niti ću mjenjat a bogami niti dozvolit da mi ga netko promijeni ako ja to ne želim, dmokracija zar ne ili :?:
4.pa reci već jednom koji su to problemi na ovom forumu, ili bolje reci tko je problem i zašto, osbno nevidim neki problem ili :?:

Mislim da ovo nevodi nikud s tim se slažem ali ti ponavljam da nema šanse da me netko ovdje prisiljava što ću i kak radit u životu, svi smo punoljetni i sami odgovaramo za svoja djela, pa tako nemislim niti ikog na to prisiljavat, pozivat na nešto što možda ne želi, što češ s ovim nemam pojma radi što hočeš, osobno malčenje prazne slame.
1. postujem privatnost, a i ne vidim nikakav smisao u tome jer se to ne tice tebe, osobe x ili y, nego svih
2. prvi post u ovoj temi konkretizira na sto tocno mislim, no ponavljam, nisi jedini
3. tko te tjera da mijenjas svoje misljenje? Ja sigurno ne. Ja mogu samo apelirat na necije pisanje, i tu moje ovlasti zavrsavaju
4. baci pogled na prethodnih 10 strana. Necemo se igrat macke i misa, stvar je vrlo jednostavna. Jedni su za javno iznosenje svojih brzinskih dosega, drugi su za da se to zabrani. Meni to lici na problem kojeg treba razrijesit. Ako nista drugo ne preostane, onda idemo pozvat demokraciju u pomoc. Anketa, pa koja opcija dobije vise glasova - tako ce bit. Jel posteno?

Tvoju punoljetnost niti pravo na misljenje nitko ne dovodi u pitanje. Ne vidim cemu sad to pricat?

I za kraj napomena - nemoj ovo shvacat osobno jer se to ne tice samo tebe, vec svih nas!

Volvo S80 T6, 2002.; 2009. - 2012.
Volvo V70 2.4 20v 2001.; 2012. - 2013.
Volvo S80 2.5d, 1999.; 2012. - ...

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet pro 14, 2007 10:59 pm 
Veteran
Veteran

Vozi: S80
@grim
Stojim iza toga kad velim da si prenaglil. Poglej malo temu. Iznesla su se mišljenja, ljudi se posvadili (ko zna kak bude sad na meet-ovima) a zapravo nikaj se nije promijenilo - barem ne ono kaj si ti mislil. Nikakva svijest se ne bude zbudila niti se bude neko od nas preporodil i postal primjer sigurnosti na cestama.

@ruka
Oprosti ali nisam stal niti na jednu stranu. Ja stil svoje vožnje ne budem mijenjal prema onome kak se izglasa na forumu. Ja se samo trudim svaki put vozit malo bolje. Nadam se da i većina nas misli isto. I zato je ova tema promašaj. Svađe su samo sol na ranu.

I tih 220km/h :roll: Autor je valjda cvel kak tulipan v dreku dok je nabral tu brzinu na 30% litici i pokazal nama nekaj kaj valjda ne dela gotovo nikad (malo je takvih litica) i možda niti ne krši max brzinu nikad. Ko zna?!? Možda ga samo jedamput puhnulo!

Samo velim da je ova tema uzaludna.

Vrh

Naslov:
PostPostano: pet pro 14, 2007 11:09 pm 
član VKH
član VKH

Vozi: 740 GL ,1989......S90 3.0 24v
Ovo je zadnji post na ovu temu :!:

Volvo for Life

Vrh

Naslov: Završna riječ
PostPostano: ned pro 16, 2007 2:42 am 
član VKH
član VKH

Vozi: XC70
Čini mi se da je ova tema raspirila neke skrivene emocije. Ne želim raspravljati tko je u pravu a tko u krivu, jer svako ima pravo na svoje mišljenje.

Moram priznati da sam osobno (a i ostatak uprave kluba) malo razočaran pojedinim postovima koje sam vidio u ovoj temi.

Kao prvo ispričao bi se Grimreaperu i Tcodu.... Ispričavam se zbog brisanja vaših tema "Očitovanje"(Tcode) i "Anketa zločestog admina"(Grimreaper). Ispričavam se i onima koji su imali postove u tim temama koje su izbrisane. Razlog zbog kojega su izbrisane je to što smatramo (uprava) da su napravljene pod utjecajem "teških" emocija. Jasno nam je da ste obojica vjerojatno bili isprovocirani riječima pojedinih članova i da ste djelovali zbog utjecaja istih. Iskreno se nadamo da brisanje tih tema neče narušiti naše klubske odnose.

Mislim da je sama poanta ove teme krivo shvačena i da je otišla u potpuno krivom smjeru od planiranoga, što me u neku ruku i ne čudi jer ipak smo mi stručnjaci za OT.
Ovim putem mogu samo izraziti nadanje da će se sutra sve vratiti na normalu. Upravi kluba, a vjerujem i svim članovima, sigurno je stalo do prosperiteta i budućnosti kluba. Kako smo relativno mlad klub (niti godinu dana aktivni), smatramo da se trebamo još puno bolje upoznati i još dosta proraditi na međusobnoj komunikaciji. Nadam se da će nam ova tema koja se toliko odužila i izazvala toliku količinu "sukoba" i emocija, dati poticaj da to i učinimo. Zbog toga ova tema neće biti brisana nego će ostati kao trajni podsjetnik i upozorenje nama, kao i budućim članovima, kako da se ne odnosimo međusobno. Poslovice za kraj: "Na greškama se uči" , "Što nas ne uništi, samo nas jača".

"VKH for life!!!"

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu  Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 169 postova ]  Stranica Prethodna 1 ... 8 9 10 11 12

Vremenska zona: UTC+02:00

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: